Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μπαθ - Πανόραμα

Μπαθ

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Μπαθ - Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα
Bath Spa University
Το Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα είναι ένα σχετικά νέο πανεπιστήμιο και υπερηφανεύεται για την εστίαση και τη διδασκαλία με έμφαση στην επιτυχή εύρεση εργασίας. Οι αιτήσεις αυξάνονται συνεχώς και το πανεπιστήμιο επεκτείνει το φάσμα των μαθημάτων. Το πανεπιστήμιο είναι εγκατεστημένο σε τρεις περιοχές. Το Newton Park μπορεί να είναι λίγα χιλιόμετρα από την πόλη, αλλά είναι τόσο όμορφη τοποθεσία που δεν θα σας πειράξει η διαδρομή. Το Μπαθ ως πόλη είναι εξίσου ονειρεμένο, και το γειτονικό Μπρίστολ είναι το κατάλληλο μέρος για τις αγορές σας και την νυχτερινή σας διασκέδαση.
Πρόσβαση: Το Bristol International Airport είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο στο Μπαθ. Μπορείτε επίσης να πετάξετε προς Λονδίνο και τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick και από εκεί να συνεχίσετε με τρένο που μπορείτε να πάρετε από τον σταθμό Paddington.
Ιστοσελίδα: http://www.bathspa.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μπαθ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μπαθ - Αβαείο του Μπαθ Μπαθ - Μουσείο Τέχνης «Χόλμπερν» Μπαθ - Βασιλικό Μισοφέγγαρο Μπαθ - Κήποι του Σίδνεϊ Μπαθ - Γέφυρα Πούλτενι Μπαθ - Βασιλικό Πάρκο Βικτωρία Μπαθ - Το Δαχτυλίδι του Μπαθ Μπαθ - Ρωμαϊκά Λουτρά του Μπαθ Μπαθ - Ταχυδρομικό Μουσείο του Μπαθ Μπαθ - Ιστορική Αγορά του Μπαθ «Γκίλντχολ» Μπαθ - Πάρκο «Κήπος Πριν το Τοπίο» Μπαθ - Πύργος του Μπέκφορντς Μπαθ - Βασιλικό Θέατρο του Μπαθ Μπαθ - Πανεπιστήμιο του Μπαθ Μπαθ - Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα