Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μπαθ - Πανόραμα

Μπαθ

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Μπαθ - Πανεπιστήμιο του Μπαθ Πανεπιστήμιο του Μπαθ
University of Bath
Η γραφική και αρχοντική πόλη του Μπαθ δύσκολα θα μπορούσε να συγκριθεί καθώς είναι υπέρμετρα γοητευτικό και η θέση της πανεπιστημιούπολης βρίσκεται σε έναν λόφο με θέα την πόλη. Οι ορδές των τουριστών εξασφαλίζουν αφθονία εμπορικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και μπορείτε πάντα να εξορμήσετε στη γειτονικό Μπρίστολ για ορισμένες αστικές διασκεδάσεις. Ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη επένδυση για το πανεπιστήμιο, με άριστες εγκαταστάσεις και με αξιόλογες ομάδες που θα διεκδικήσουν τίτλους. Πέρα από τα σπορ το πανεπιστήμιο μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των φοιτητών του.
Πρόσβαση: Το Bristol International Airport είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο στο Μπαθ. Μπορείτε επίσης να πετάξετε προς Λονδίνο και τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick και από εκεί να συνεχίσετε με τρένο που μπορείτε να πάρετε από τον σταθμό Paddington.
Ιστοσελίδα: http://www.bath.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Πανεπιστήμιο του Μπαθ"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Μπαθ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μπαθ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μπαθ - Αβαείο του Μπαθ Μπαθ - Μουσείο Τέχνης «Χόλμπερν» Μπαθ - Βασιλικό Μισοφέγγαρο Μπαθ - Κήποι του Σίδνεϊ Μπαθ - Γέφυρα Πούλτενι Μπαθ - Βασιλικό Πάρκο Βικτωρία Μπαθ - Το Δαχτυλίδι του Μπαθ Μπαθ - Ρωμαϊκά Λουτρά του Μπαθ Μπαθ - Ταχυδρομικό Μουσείο του Μπαθ Μπαθ - Ιστορική Αγορά του Μπαθ «Γκίλντχολ» Μπαθ - Πάρκο «Κήπος Πριν το Τοπίο» Μπαθ - Πύργος του Μπέκφορντς Μπαθ - Βασιλικό Θέατρο του Μπαθ Μπαθ - Πανεπιστήμιο του Μπαθ Μπαθ - Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα