Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βερολίνο - Πανοραμική πλατεία Gendarmenmarkt

Βερολίνο

Γερμανία
Μοιράσου το
Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου
HTW Berlin
Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου (στα γερμανικά, Hochschule für Technik und Wirtschaft ) ή HTW (παλαιότερα γνωστό ως Hochschule für Technik und Wirtschaft, HTW) είναι το νεότερο και μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Βερολίνο. Έχει σχεδόν 10.000 φοιτητές που σπουδάζουν σε προγράμματα στον τομέα της μηχανικής, επιστήμης των υπολογιστών, των επιχειρήσεων και των γραφικών τεχνών. Υπάρχει μια σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων στον σχεδιασμό της μόδας, μηχανική αποκατάσταση, επικοινωνιακού σχεδιασμού ή ΜΜΕ και των υπολογιστών που έχουν μεγάλη ζήτηση. Το σχολείο έχει το δικό του σήμα της μόδας, 30paarhaende και απονέμει βραβείο για την επικοινωνία των επιχειρήσεων (DPWK) μία φορά το χρόνο. Το Βερολίνο δεν χρειάζεται συστάσεις ως τόπος διαμονής. Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη για να μένετε στην Ευρώπη από όλες τις απόψεις.
Πρόσβαση: Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο νότιο δυτικό μέρος της πόλης και μπορείτε να φτάσετε εύκολα εκεί με το μετρό U (στάση Thielplatz) ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο S (στάση Lichterfelde West).
Ιστοσελίδα: http://www-en.htw-berlin.de/
Περισσότερα: Σπουδές σε Γερμανία
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βερολίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Βερολίνο - Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου Βερολίνο - Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου Βερολίνο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου