Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μπράιτον - Εικόνα της πόλης από την θάλασσα

Μπράιτον

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Μπράιτον - Πανεπιστήμιο του Μπράιτον Πανεπιστήμιο του Μπράιτον
University of Brighton
Παρά το μέγεθός του (20.000 περίπου φοιτητές), το Πανεπιστήμιο του Μπράιτον είναι ένα ήρεμο πανεπιστήμιο. Οι επιστήμες που διδάσκει έχουν μια ισχυρή επαγγελματική εστίαση - 94% των προπτυχιακών μαθημάτων έχουν ευκαιρίες για εκπαιδευτική εργασία με τα ποσοστά απασχόλησης των αποφοίτων να είναι υψηλά. Το πανεπιστήμιο καλλιεργεί την επιχειρηματικότητα των φοιτητών του μέσω του δικτύου του, Beepurple, που προσφέρει μηνιαίες συναντήσεις για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών και την παροχή συμβουλών σε όσους θέλουν να κάνουν έναρξη μιας επιχείρησης. Το πανεπιστήμιο είναι χωρισμένο σε πανεπιστημιουπόλεις στο Μπράιτον και στο Eastbourne. Η προτίμηση των φοιτητών στο Μπράιτον έχει να κάνει με την ζωντανή παραθαλάσσια εμπορική ζώνη που σταθερά αναπτύσσεται. Αυτό όμως κάνει και το κόστος ζωής να είναι λίγο ακριβό. Το Eastbourne είναι ένα πιο ήρεμο παραθαλάσσιο θέρετρο που εύκολα μπορείτε να πάτε στο Μπράιτον όποτε επιθυμείτε.
Πρόσβαση: Το αεροδρόμιο του Gatwick απέχει μόλις 30 λεπτά με το τρένο από την πόλη του Μπράιτον.
Ιστοσελίδα: http://www.brighton.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Μπράιτον"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Μπράιτον » Πανεπιστήμιο του Μπράιτον
Burning the Clocks Dec 21, 2014 Brighton, United Kingdom Μια γιορτή για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών που περιλαμβάνει παρέλαση, το κάψιμο των σπιτικά φανάριων στην παραλία του Μπράιτον και μεγάλη επίδειξη πυροτεχνημάτων πάνω από τη Μάγχη.Μέσα από τους δρόμους του Μπράιτον, κατά μήκος της North Street, Ship Street, Βαρθολομαίου, East Street και τη Μαδέρα Drive. Για την καλύτερη προβολή, να παρακολουθήσετε την παρέλαση στο Madeira Drive.
4 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μπράιτον»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μπράιτον - Αποβάθρα του Μπράιτον Μπράιτον - Κομέντια Μπράιτον Μπράιτον - Μουσείο Παιχνιδιών του Μπράιτον Μπράιτον - Εμπορικό Κέντρο «Τσώρτσιλ Σκουέρ» Μπράιτον - Βασιλική Κατοικία Μπράιτον - Μπράιτον Σέντερ Μπράιτον - Μουσείο και Γκάλερι Τέχνης του Χόουβ Μπράιτον - Βασιλικό Θέατρο του Μπράιτον Μπράιτον - Πάρκο Χόουβ Μπράιτον - Ιππόδρομος του Μπράιτον Μπράιτον - Η Παλιά Αγορά Μπράιτον - Χώρος των τεχνών «Θόλος Μπράιτον» Μπράιτον - Κέμπταουν Μπράιτον - Πανεπιστήμιο του Μπράιτον Μπράιτον - Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ