Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βουδαπέστη - Πανόραμα πόλης

Βουδαπέστη

Ουγγαρία
Μοιράσου το
Βουδαπέστη - Μουσείο Μοντέλων σε Μικρογραφία της Βουδαπέστης Μουσείο Μοντέλων σε Μικρογραφία της Βουδαπέστης
Miniversum Budapest
Το Miniversum Budapest είναι ένα Μουσείο Μοντέλων σε Μικρογραφία λειτουργεί από το 2014 και παρουσιάζει μοντέλα από 14 οικισμούς από 3 χώρες σε μικρογραφία. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για οικογένειες καθώς τα παιδιά θα απολαύσουν τα μικροσκοπικά τρενάκια και σπιτάκια ενώ υπάρχει και παιδότοπος καθώς και χώρος για καφέ για τους ενήλικες.

Τα μοντέλα παρουσιάζουν κυρίως την πόλη της Βουδαπέστης όμως περιλαμβάνουν και σκηνικά ή μνημεία από άλλες περιοχές της Ουγγαρίας καθώς και της Αυστρίας και της Γερμανίας. Το μουσείο παρουσιάζει εκθέματα σε 300 τ.μ. και η κλίμακα που έχουν σχεδιαστεί τα μοντέλα είναι 1 προς 87. Τα τρενάκια έχουν την τιμητική τους με 1.2 χλμ. σιδηροδρομικού δικτύου και πάνω από 100 τρένα να το διασχίζουν. Οι πληροφορίες είναι πολύ αναλυτικές ενώ δεν λείπουν και οι κρυφές εκπλήξεις που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Ιστοσελίδα: http://www.miniversum.hu/en/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Μουσείο Μοντέλων σε Μικρογραφία της Βουδαπέστης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βουδαπέστη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Βουδαπέστη - Κάστρο Βούδα Βουδαπέστη - Αλυσιδωτή Γέφυρα της Βουδαπέστης Βουδαπέστη - Πύργος των Ψαράδων Βουδαπέστη - Νησί της Μαργαρίτας Βουδαπέστη - Πλατεία Ηρώων Βουδαπέστης Βουδαπέστη - Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας Βουδαπέστη - Άγιος Στέφανος Βουδαπέστη - Εκκλησία του Ματθαίου Βουδαπέστη - Λόφος του Γκέλλερτ Βουδαπέστη - Φεστιβάλ «Σιγκέτ» Βουδαπέστη - Ιαματικά Λουτρά «Széchenyi» Βουδαπέστη - Κάστρο Βάϊνταχουνιαντ Βουδαπέστη - Πάρκο με Αγάλματα του Ψυχρού Πολέμου Βουδαπέστη - Ζωολογικός και Βοτανικός Κήπος της Βουδαπέστης Βουδαπέστη - Μουσείο Μοντέλων σε Μικρογραφία της Βουδαπέστης Βουδαπέστη - Σέντεντρε Βουδαπέστη - Ιαματικά Λουτρά «Gellért» Βουδαπέστη - Παλάτι Γκοντόλο