Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Κοπεγχάγη - Πανοραμική

Κοπεγχάγη

Δανία
Μοιράσου το
Κοπεγχάγη - Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης
Copenhagen Zoo
Ο Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης ιδρύθηκε το 1859 και είναι ένας από τους παλιότερους ζωολογικούς στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην περιοχή Frederiksberg, ανατολικά του κέντρου της Κοπεγχάγης.

Στα 11 εκτάρια της συνολικής έκτασης του, φιλοξενεί περισσότερα από 3000 ζώα από 264 είδη. Στα είδη που ξεχωρίζουν περιλαμβάνονται οι πολικές αρκούδες, οι διάβολοι της Τασμανίας, η λεοπάρδαλη του είδους Αμούρ της βορειοανατολικής Ασίας, τα Οκάπι και ο αρκτικός Μοσχόβους.

Ο Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης ξεχωρίζει επίσης και για των ξύλινο πύργο παρατήρησης, ύψους 43.5 μέτρων, που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου. Ο πύργος χτίστηκε το 1905 και είναι ένας από τους ψηλότερους ξύλινους πύργους παρατήρησης του κόσμου με την βάση του να έχει σχεδιαστεί σαν την βάση του Πύργου του Άιφελ.

Ιστοσελίδα: http://www.zoo.dk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Κοπεγχάγη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Κοπεγχάγη - Προκυμαία της Κοπεγχάγης Κοπεγχάγη - Μικρή Γοργόνα της Κοπεγχάγης Κοπεγχάγη - Παλάτι «Κρίστιανσμποργκ» Κοπεγχάγη - Νέα Πλατεία του Βασιλιά Κοπεγχάγη - Κριστιάνια Κοπεγχάγη - Μουσείο Τέχνης «Νι Κάλσμπεργκ» Κοπεγχάγη - Μαρμάρινη Εκκλησία «Φρεντερίκς Κίρκε» Κοπεγχάγη - Πλατεία Μονής των Φραγκισκανών Κοπεγχάγη - Πεζόδρομος «Στρόγκετ» Κοπεγχάγη - Λούνα Παρκ «Τίβολι» Κοπεγχάγη - Βασιλική Σκηνή της Δανίας Κοπεγχάγη - Κάστρο του Ρόζενμποργκ Κοπεγχάγη - Ναός της Σωτηρίας Μας στην Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη - Κέντρο Επισκεπτών της Ζυθοποιίας Κάλσμπεργκ Κοπεγχάγη - Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης