Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μαδρίτη - Βασιλικό παλάτι

Μαδρίτη

Ισπανία
Μοιράσου το
Μαδρίτη - Πάρκο Γουόρνερ Μαδρίτης Πάρκο Γουόρνερ Μαδρίτης
Parque Warner Madrid
Το Πάρκο Γουόρνερ είναι ένα θεματικό πάρκο, 25 νοτιοανατολικά της πόλης στην περιοχή San Martín de la Vega. Άνοιξε τον Απρίλιο του 2002 και είναι χωρισμένο σε 5 θεματικές περιοχές: τον κόσμο των σούπερ ηρώων, το χωριό των Καρτούν, την περιοχή της παλιάς δύσης, τη λεωφόρο του Hollywood, και τα Studio της Warner Bros. Μεταξύ των κυριότερων ρόλερ κόστερ του πάρκου είναι αυτό του Superman: The Attraction of Steel, το πρώτο στην Ευρώπη χωρίς πάτωμα, του Batman: The Escape, ένα ανάποδο ρόλερ κόστερ και το Stunt Fall, ένα γιγαντιαίο ανάποδο Boomerang που προσφέρει μια κάθετη πτώση με μέγιστη ταχύτητα τα 115 χιλιόμετρα ανά ώρα.
Πρόσβαση: Με το τρένο από την στάση Atocha θα πάρετε την γραμμή C3 προς την κατευθηνση Aranjuez, θα αλλαξετε τρενο στο Pinto και θα καταλίξετε στην Parque de Ocio. Με το λεωφορείο από την στάση Plaza Legazpi με την γραμμή 412.
Ιστοσελίδα: http://english.parquewarner.com/
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Πάρκο Γουόρνερ Μαδρίτης"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πάρκο Γουόρνερ Μαδρίτης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μαδρίτη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μαδρίτη - Βασιλικό Παλάτι της Μαδρίτης Μαδρίτη - Πνεύμονες της Μαδρίτης «Ελ Ρετίρο» Μαδρίτη - Μεγάλη Πλατεία «Πλάθα Μαγιόρ» της Μαδρίτης Μαδρίτη - Στάδιο Σαντιάγκο Βερναμπέου Μαδρίτη - Μουσείο του Πράντο Μαδρίτη - Σιδηροδρομικός Σταθμός Μαδρίτης Ατότσα Μαδρίτη - Αρένα Ταυρομαχίας Λας Βέντας Μαδρίτη - Μεγάλη Οδός «Γκραν Βία» Μαδρίτη - Εμπορικό Κέντρο & Τεχνητή Πίστα Χιονιού της Μαδρίτης Μαδρίτη - Πύλη της Ευρώπης Μαδρίτη - Πάρκο Γουόρνερ Μαδρίτης Μαδρίτη - Καθεδρικός της Αλμουδένα Μαδρίτη - Πλατεία Οριέντε Μαδρίτη - Πλατεία Πύλης του Ήλιου «Πουέρτα ντελ Σολ» Μαδρίτη - Πλατεία του Κολόμβου Μαδρίτη - Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ισπανίας Μαδρίτη - Εσκοριάλ Μαδρίτη - Κοιλάδα των Πεσόντων Μαδρίτη - Εθνικό Μουσείο Τέχνης «Βασίλισσα Σοφία» Μαδρίτη - Μουσείο Τέχνης «Τίσεν-Μπορνεμίτσα»