Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μαυρίκιος - Πόρτ Λουίς

Πορ Λουί

Μαυρίκιος
Μοιράσου το
Πορ Λουί - Καταρράχτης και Πολύχρωμη Γη του Chamarel Καταρράχτης και Πολύχρωμη Γη του Chamarel
Chamarel Waterfall & Coloured Earth
Νοτιοδυτικά του Μαυρίκιου, στο χωρίο Τσαμαρέλ (Chamarel), βρίσκονται δύο θαύματα της φύσης που συνήθως συνδυάζονται σε μια εκδρομή μαζί με την ευρύτερη περιοχή όπου είναι το Εθνικό Πάρκο του Μαύρου Ποταμού (Black River Gorge National Park). Ο καταρράχτης με ύψος 90 μέτρα, είναι ο υψηλότερος στο νησί και αξίζει μια επίσκεψη έστω για μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Από το σημείο που είναι ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων θα ανεβείτε μερικά μετρά σε κάτι σκαλάκια μέσα στην πυκνή βλάστηση όπου και βρίσκετε η πλατφόρμα στην οποία βλέπετε ολόκληρο τον καταρράχτη. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά βρίσκετασι η Πολύχρωμη Γη, ένα εντυπωσιακό γεωλογικό φαινόμενο που οφείλεται στης κλιματικές συνθήκες της περιοχής, διαχωρίζει την άμμο σε 7 διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, καφέ, βιολετί, πράσινο, μπλε, ροζ, μωβ και κίτρινο). Περιμετρικά των αμμόλοφων με τα χρώματα βρίσκεται ένα πάρκο στο οποίο εκτίθενται τα διάφορα είδη χλωρίδας του νησιού.
Πρόσβαση: Πολλά οργανωμένα τουρ περιλαμβάνουν τα δυο αξιοθέατα συνήθως μαζί με άλλα όπως τον Καταρράχτη του Alexander η/και των Μαύρο Ποταμό. Αν επιθυμείτε να πάτε ατομικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Καταρράχτης και Πολύχρωμη Γη του Chamarel"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Πορ Λουί»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Πορ Λουί - Καταρράχτης και Πολύχρωμη Γη του Chamarel Πορ Λουί - Πάρκο Κροκοδείλων Πορ Λουί - Παραλίες στον Μαυρίκιο Πορ Λουί - Νησί της Καρύδας Πορ Λουί - Καταδύσεις στον Μαυρίκιο Πορ Λουί - Πορτ Λουίς Πορ Λουί - Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στον Μαυρίκιο Πορ Λουί - Μουσείο Ζάχαρης Πορ Λουί - Ινδουιστικός Ναός Γκάγκα Ταλάο