Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μόσχα - Θέα απο λόφο Sparrow

Μόσχα

Ρωσία
Μοιράσου το
Μόσχα - Διεθνές Εμπορικό Κέντρο της Μόσχας Διεθνές Εμπορικό Κέντρο της Μόσχας
ММДЦ
Σε αυτή την περιοχή χτυπά η καρδιά των μεγαλύτερων εγχώριων και πολυεθνικών επιχειρήσεων που εδρεύουν ή φιλοξενούνται στην πόλη της Μόσχας. Γι' αυτό το λόγο η περιοχή με τους ουρανοξύστες περιγράφεται και ως το διεθνές κέντρο εμπορίου της πρωτεύουσας (γνωστή και ως Moscow city). Η περιοχή των ουρανοξυστών βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από την κόκκινη πλατεία και καλύπτει μια έκταση 60 εκταρίων εκεί όπου παλαιότερα υπήρχε ένα παλιό λατομείο και εγκαταλειμμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η προοπτική του συγκεκριμένου έργου εκφράστηκε από τη ρωσική κυβέρνηση και άρχισε να πραγματοποιείται το 1992 ενώ υπολογίζεται ότι δαπανήθηκαν περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Σήμερα την περιοχή επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 300.000 είτε ως εργαζόμενοι είτε ως απλοί επισκέπτες. Σίγουρα λοιπόν θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια επίσκεψη στην περιοχή καθώς εκτός από κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει πλέον αναχθεί σε ζωτικό χώρο ψυχαγωγίας με ένα πλήθος πολυχώρων και πάρκων ψυχαγωγίας εγγυώνται μια ευχάριστη περιήγηση.
Πρόσβαση: Χρησιμοποιείστε την γαλάζια γραμμή του μετρό και αφού φτάσετε στον σταθμό Delovoy Tsentr θα είστε και στην καρδιά του κέντρου εμπορίου της Μόσχας.
Ιστοσελίδα: http://eng.citynext.ru/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Διεθνές Εμπορικό Κέντρο της Μόσχας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μόσχα»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μόσχα - Κρεμλίνο Μόσχα - Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου Μόσχα - Καθεδρικός Ναός του Σωτήρος Μόσχα - Πύργος Ονστανκίνο Μόσχα - Κόκκινη Πλατεία Μόσχα - Μαυσωλείο του Λένιν Μόσχα - Κρατικό Iστορικό Mουσείο της Ρωσίας Μόσχα - Κρατική Πινακοθήκη Τετιακόφ Μόσχα - Θέατρο Μπολσόι Μόσχα - Στάδιο Λουσνίκι Μόσχα - Διεθνές Εμπορικό Κέντρο της Μόσχας