Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Θεσσαλονίκη - Πανοραμική απο κάστρα

Θεσσαλονίκη

Ελλάδα
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη - Βεργίνα Ημαθίας Βεργίνα Ημαθίας
Αν ενδιαφέρεστε για την λαμπρή ιστορία των Μακεδόνων και θέλετε να βρεθείτε στο χώρο που έζησαν οι μεγάλοι μακεδόνες βασιλείς μεταξύ των οποίων και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας ο οποίος βρίσκεται 63 χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το μόνο που χρειάζεται είναι η απόφαση και ο απαραίτητος χρόνος για μία ημερήσια εκδρομή που σίγουρα θα σας ανταμείψει. Στη Βεργίνα θα σας δοθεί η δυνατότητα να θαυμάσετε τον πολύ καλά διατηρημένο τάφο του πατέρα του Αλέξανδρου, Φιλίππου, καθώς και ένα πλήθος από μνημεία και μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας κειμήλια. Στην περιοχή θα βρείτε ένα πλήρως οργανωμένο και σύγχρονο μουσείο το οποίο μπορείτε να το επισκεφτείτε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
αρέσει σε 9 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Βεργίνα Ημαθίας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Θεσσαλονίκη » Βεργίνα Ημαθίας
Θα πάω αύριο, εύχομαι να είναι τόσο καλό όσο μου έχουν πει, θα επιστρέψω με σχόλια.
5 χρόνια πριναπάντηση (4) μου αρέσει!

καλά να περάσεις.... ειναι καλό
5 χρόνια πριν

Τελικά δεν μας είπες πως πέρασες; αξίζει;
5 χρόνια πριν

και αν είναι εύκολο πες μας της τιμές; και αν έχει μειωμένο για κάρτες ανεργίας;
5 χρόνια πριν

Είναι φανταστικό! ιδικά αυτήν την εποχή με της εξελίξεις στην Αμφίπολη είναι must! Δεν θυμάμαι ακριβός την τιμή, νομίζω στο 10ευρω είναι αλλά θυμάμαι ότι είναι δωρεάν για τους ανέργους.
5 χρόνια πριν
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Θεσσαλονίκη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Θεσσαλονίκη - Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη - Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκη - Παραλία Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη - Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη - Αψίδα Γαλερίου Θεσσαλονίκη - Ανω Πόλη Θεσσαλονίκη - Ταβέρνες Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική Θεσσαλονίκη - Πλατεία Ναυαρίνου Θεσσαλονίκη - Στοά Μοδιάνο - Καπάνι Θεσσαλονίκη - Ψώνια στην Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ροτόντα Θεσσαλονίκη - Aγία Σοφία Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη - Βεργίνα Ημαθίας Θεσσαλονίκη - Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη - Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη - Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη - Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκη - Πλατεία Δικαστηρίων Θεσσαλονίκη - Φεστιβάλ Kινηματογράφου Θεσσαλονίκη - Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκη - Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκη - Έκθεση Insectopia