Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βαρσοβία » Βασιλικό Κάστρο
Ωραία πλατεία. Αξίζει να ανεβείτε σε ένα κτήριο ακριβός δίπλα με είσοδο 5 ζλοτι προσφέρει καταπληκτική θέα της πολύχρωμης πόλης κ ένα ιδανικό μέρος για φωτογραφίες.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει! (1)
Λονδίνο » Πάρκο του Αγίου Ιακώβου «Σαιντ Τζέιμς»
Πολύ ωραίο πάρκο με τις λιμνούλες τα πολυχρωμα λουλούδια κ φυσικά τους σκιουρους. Σίγουρα αξίζει μια ρπισκεψηη.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Αββαείο του Ουέστμινστερ
Εχει είσοδο κοντά στις 18 λίρες αλλά νομίζω ότι αξίζει. Μια εκπληκτική εκκλησία. Στην τιμή περιλαμβάνεται κ audio guide. Η εσωτερική διακόσμησή είναι εντυπωσιακή. Μου έδωσε την αίσθηση περισσότερο μουσείου παρά εκκλησίας.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Καθεδρικός Ναός του Αγίου Παύλου
Εξωτερικά είναι τεράστιο κ μεγαλοπρεπές. Έχει είσοδο 16 λίρες. Είχαμε αποφασίσει να μπούμε. Ωστόσο όταν μπήκαμε μέσα να αγοράσουμε τα εισιτήρια, ριξαμε μια μάτια κ αποχωρισαμε.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Πινακοθήκες «Τέιτ»
Ακόμα κ λάτρεις των τεχνών να μην είστε αξίζει μια βόλτα στο Tate Modern. Το καφέ του μουσείου προσφέρει εκπληκτική θέα, ενώ πολύ ωραία είναι κ Millenium Bridge που οδηγεί στην απέναντι πλευρά που βρίσκεται ο μεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Παύλου.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Βρετανικό Μουσείο
Από τα must της πόλης. Η κεντρική αίθουσα σε σχέδιο του Foster θα προκαλέσει αίσθηση. Μια από τις σημαντικοτερες εκθέσεις είναι αυτή του Παρθενώνα με τα εκθέματά που μετέφερε ο λόρδος Elgin.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Πλατείες του κεντρικού Λονδίνου
Ωραια μερη για βολτα. Την περίοδο που ειμασταν εκτελούνταν εργασίες στο άγαλμα στη Piccadilly Circus. Στη Leicester θα βρείτε καταστήματά για αγορά εισιτήριων για θέατρο αλλά κ κάποια κλαμπ. Το απόγευμα γίνεται πανζουρλισμός από κόσμο. Στο covent garden να μην πάτε αργά. Εμείς πήγαμε κατά τις 12 κ δεν είχε ψυχή. Είχαν κλείσει τα πάντα.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Τάουερ Μπρίτζ
Εκπληκτικό κ ιδανικό για φωτογραφιες. Υπάρχει η δυνατότητα να ανέβεις κ πάνω με 8 λίρες. Περιλαμβάνεται στην προσφορά 2 for 1 με εισιτήριο από τρένο. Ωραία βόλτα κατά μήκος του Τάμεση.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Αγορές και ψώνια στο Λονδίνο
Ακόμα κ να μην ψωνισετε αξίζει μια βόλτα στην Oxford k στη Bond Street. Ωραία καταστήματα τα περισσότερο σε νεοκλασικά κτήρια. Selfridges, τα Harrods κ τα Liberty's είναι σε κτήρια κόσμηματα. Τα αιγυπτιακά σκαλοπάτια στα Harrοd's είναι απαράμιλλης πολυτέλειας κ ομορφιάς. Για αθλητικά θα βρείτε εξαιρετικές τιμές κ ποικιλία στα lillywhites επι της regent street στη Piccadilly Circus. Τέλος, αξίζει η βόλτα στην αγορά της Camden την Κυριακή. Υπέροχη ατμοσφαίρα. Σε καλές τιμές σουβενίρ κ ωραίο φαγητό. Με 4-5 λίρες τρως γεμάτο πιάτο κινεζικο, ταιλαντεζικο κα. Κάλο θα ήταν να το συνδυάσετε με βόλτα στα κανάλια στην αποκαλούμενη little Venice, με πέρασμά κ από regent park, ένα από τα πιο ωραία πάρκα του Λονδίνου.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
Εξωτερικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για κάνα δύο μήνες τον χρόνο. Κάλο θα ήταν να συνδυαστεί η επίσκεψή με την αλλαγή της φρουράς που γίνεται κατά τις 11 με 11:30
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Λονδίνο » Πλατεία Τραφάλγκαρ και Πύλη του Ναυάρχου
Μεγάλη κ ωραία πλατεία. Φαίνεται υπέροχη με φόντο την εθνική πινακοθήκη. Εντύπωση μου μου προκάλεσε ο μεγαλος μπλε κόκορας.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει! (1)
Λονδίνο » Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ και Μπίγκ Μπέν
Σημα κατατεθεν του Λονδίνου κ πανέμορφο. Εκπληκτικό δημιουργημα, ένα μέρος στο οποίο σίγουρα θα πάρει φωτιά ο φωτογραφικός φακός. Είσοδος μόνο το Σάββατο στο Κοινοβούλιο, ενώ στο big Ben επιτρέπεται μόνο σε Βρετανούς πολίτες.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Κωνσταντινούπολη » Ντολμά Μπαχτσέ
Μου άρεσε ιδιαίτερα. Μεγαλοπρεπές, επιβλητικό και με ξενάγηση στην τιμή του εισιτηρίου. Ακριβό αν και η τιμή του φοιτητικού εισιτηρίου ήταν εξευτελιστική, μόνο 5 λίρες.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ρώμη » Πιάτσα Ναβόνα
Υπέροχη πλατεία. Μάλλον η ωραιότερη. Σφίζει από ζωή και διάφορους υπαίθριους καλλιτεχνες. Με υπέροχα συντριβάνια και ιδιαίτερα αυτό των Τεσσάρων Ποταμών. Σίγουρα στα 3-4 πιο must αξιοθέατα της πόλης
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ρώμη » Κατακόμβες Αγίου Καλλίστου
Μπορεί οι κατακόμβες να έχουν μήκες 20 χιλ αλλά το προσβάσιμο μέρος είναι πολύ μικρό. Η είσοδος στις κατακόμβες είναι 30-40 λεπτά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο ωστόσο η τιμή των 8,5€ είναι υπερβολή. Αλλά αν αποφασίσετε να πάτε σίγουρα η γύρω περιοχή με την υπέροχη πρασινάδα θα σας αποζημιώσει.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ρώμη » Βίλλα Μποργκέζε
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για δυο ώρες και ο αριθμός των επισκεπτών είναι περιορισμένος. Για αυτό μεγάλη προσοχή για να μην πάθετε αυτό που έπαθα. Κάντε κράτηση 3-4 μέρες πιο πριν απο το διαδίκτυο αλλιώς θα μείνετε με την όρεξη.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ρώμη » Κάστρο του Αγίου Αγγέλου
Ωραίο μέρος για βόλτα και φωτογραφίες. Εσωτερικά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε σε συνδυασμό με τα 10€ του εισιτηρίου θα έλεγα ότι και να μην μπεις δεν τρέχει και τίποτα.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ρώμη » Βατικανό
Μεγαλοπρεπές και αλησμόνητο. Όλο το μεγαλείο και ο πλούτος της Καθολικής Εκκλησίας αποτυπώνονται εδώ. Πέραν της βασιλικής του Αγίου Πέτρου, τα μουσεία εντυπωσιάζουν. Η Καπέλα Σιξτίνα, οι Αίθουσες του Ραφαήλ και πολλά άλλα. Μια ολόκληρη μέρα σχεδόν θα πρέπει να αφιερωθεί εδώ. Οι ουρές είναι τεράστιες. Μία με δύο ώρες αναμονή. Υπάρχει η δυνατότητα κράτησης μέσω ίντερνετ αλλά με 4 ευρώ επιπλέον χρέωση.
8 χρόνια πριναπάντηση (1) μου αρέσει!

Κάνεις κράτηση μέσω ίντερνετ και πληρώνεις περισσότερα; μόνο Ελλάδα και Ιταλία θα μπορούσε να γίνετε αυτό!
8 χρόνια πριν
Ρώμη » Κολοσσαίο
Ωραίο αξιοθέατο αν και εσωτερικά το φανταζόμουν πιο εντυπωσιακό. Η γύρω περιοχή είναι υπέροχη με τον λόφο και τους χιλιάδες τουρίστες. Προσοχή στους τύπους που παριστάνουν τους μονομάχους γιατί θα σας ζητήσουν αρκετά χρήματα αν κάνετε το λάθος και βγείτε φωτογραφία μαζι τους ή τους φωτογραφίσετε. Επίσης, για να αποφύγεται την ουρά να μπείτε από τον Παλατίνο λόφο καθώς το εισιτήριο για Κολοσαίο και Αρχαία αγορά είναι ενιαίο. Στην Αγορά υπάρχει αρκετά μεγάλη ουρά, για το κολοσαίο ούτε λόγος.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ρώμη » Πιάτσα ντε Πόπολο
Ωραία πλατεία με αρκετό κόσμο. Αξίζει μια επίσκεψη στην Santa Maria del Popolo για τους υπέροχους πινακες του Caravaggio και όχι μόνο. Ακόμα είναι ένα μέρος από το οποίο μπορεί να ξεκινήσει μια υπέροχη βόλτα στην Villa Borghese με διάλλειμα για φωτογραφίες στον λόφο και κατάληξη την Γκαλερί και την Piazza Spagna.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!

Επισκόπηση προφίλ

Φύλο: Άνδρας

Ηλικία: 37

Οικ. κατάσταση: Ελεύθερος

Εκπαίδευση: Μεταπτυχιακό

Μέλος από: 8 χρόνια πριν

Γλώσσες: Ρώσικα Ισπανικά Αγγλικά