Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Τορόντο » Πύργος Τηλεπικοινωνιών CN
Η βραδινή θέα της αχανούς πόλης από το CN Tower είναι πραγματικά φανταστική.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Μόσχα » Θέατρο Μπολσόι
Επειδή, κατά πάσα πιθανότητα, δε βρίσκει κανείς εισιτήρια για τις παραστάσεις, μπορείτε να τα βρείτε στη "μαύρη αγορά". Κάνοντας μια βόλτα τριγύρω και ρωτώντας μερικούς, σίγουρα θα εξασφαλίσετε το πολυπόθητο χαρτάκι.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ελσίνκι » Θαλάσσιο Φρούριο
Αν ο καιρός είναι λίγο ομιχλώδης και βροχερός, νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε φυλάκιο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και περιμένεις την "απόβαση". Γι' αυτό νομίζω ότι η καλύτερη περίοδος να το επισκεφθεί κανείς είναι το Μάρτιο-Απρίλιο. Το καλοκαίρι καταστρέφεται όλη η πολεμική ατμόσφαιρα του μέρους.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Όσλο » Ναυτικό Μουσείο των Βίκινγκς
Νομίζω ότι ο τίτλος του Μουσείου τα παραλέει. Το συγκεκριμένο μουσείο είναι πολύ μικρό και ελλιπές. Αν κανείς ενδιαφέρεται για τη ναυτική τεχνογνωσία των Βίκινγκς, καλύτερα να επισκεφθεί το ομώνυμο μουσείο στη Ροσκίλντε της Δανίας, λίγο βόρεια από την Κοπεγχάγη.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Ταλίν » Ιστορικό Κέντρο του Ταλίν
Το Ταλίν είναι, ίσως, η χαρακτηριστικότερη πρωτεύουσα της βαλτικής, που διατηρεί ακόμα το ύφος του 16ου-17ου αιώνα. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις από το χειμωνιάτικο χαρακτήρα της πόλης, αλλά νομίζω ότι το καλοκαίρι θα είναι ακόμα καλύτερο.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!

Επισκόπηση προφίλ

Όνομα: Ηλίας Μιχόπουλος

Φύλο: Άνδρας

Ηλικία: 34

Εκπαίδευση: Πανεπιστήμιο

Μέλος από: 9 χρόνια πριν

Γλώσσες: Γερμανικά Αγγλικά