Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Φιγκέρες - Θέατρο και Μουσείο του Νταλί

Φιγκέρες

Ισπανία
Μοιράσου το

Αξιοθέατα στη Φιγκέρες

Φιγκέρες - Μουσείο - Θέατρο του Σαλβαντόρ Νταλί Μουσείο - Θέατρο του Σαλβαντόρ Νταλί
Teatre-Museu Dalí
"Το μουσείο - θέατρο Σαλβαντόρ Νταλί βρίσκεται στην γενέτειρα πόλη του διάσημου σουρεαλιστή ζωγράφου και είναι ένα δημ..." περισσότερα »
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη μου αρέσει!
Φιγκέρες - Μουσείο Παιχνιδιών Μουσείο Παιχνιδιών
Museu de la Joguet de Catalunya
"Στην πόλη Φιγκέρες βρίσκεται το μουσείο των παιχνιδιών, ένα μουσείο αλλιώτικο από τα άλλα, το οποίο από το 1982 που ά..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Φιγκέρες»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.
Πληροφορίες
Πληθυσμός: 44.765
Νόμισμα: Ευρώ (€)
Περιγραφή: Περίπου 100 χμ από τη Βαρκελώνη, ανάμεσα στην ανατολική πλευρά των Πυρηναίων και της Κόστα Μπράβα προβάλει η πόλη Φιγκέρες με πληθυσμό 43.330 κάτοικους η οποία έγινε γνωστή χάρη στο διάσημο τέκνο της, τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί. Η πόλη είναι ιδιαίτερα γραφική, με όμορφους πεζόδρομους και πλατείες με υπέροχα καφέ για χαλάρωση αλλά και πολλά ενδιαφέροντα τουριστικά αξιοθέατα και καταστήματα για τα ψώνια σας. Διαθέτει δύο μοναδικά στο είδος τους μουσεία, το μουσείο παιχνιδιών (Museu deí Joguet) και το μουσείο - θέατρο Σαλβαντόρ Νταλί (Teatro-Museo Dalí). Εκτός πόλης, σε έναν χαμηλό λόφο, μόλις ένα χιλιόμετρο βορειοδυτικά του κέντρου βρίσκεται το κάστρο του Sant Ferran το οποίο δεσπόζει στην περιοχή από το 1750 και μέχρι σήμερα διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Η τριών χιλιομέτρων περίμετρος του συγκαταλέγει το κάστρο σε ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει και η εκκλησία Sant Pere η οποία αρχικά ήταν Ρωμαϊκού ρυθμού, ενώ ξαναχτίστηκε τον 14ο αιώνα. σε Γοτθικό ρυθμό ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν ένα εγκάρσιο κλίτος και μια αψίδα του 18ου αιώνα.
Γλώσσα: Ισπανικά
Βασικές γνώσεις της γλώσσας:
Ναι
ΌχιNo
ΕυχαριστώGracias
ΠαρακαλώPor favor
ΚαλημέραBuenos días!
ΚαληνύχταBuenas noches
Γεία σου!Hola!

Καιρός / Κλίμα
Ταξιδολογίτες στη Φιγκέρες
Εμπειρίες ταξιδολογιτών
Κοντινότεροι προορισμοί