Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μέθανα - Τα Μέθανα όπως φαίνονται από την θάλασσα

Μέθανα

Ελλάδα
Μοιράσου το

Αξιοθέατα στα Μέθανα

Μέθανα - Πεζοπορία στα Μέθανα Πεζοπορία στα Μέθανα
"Τα Μέθανα είναι ένας αγαπημένος προορισμούς για τους φίλους της πεζοπορίας αν και φαίνεται να υπάρχουν παράπονα για κ..." περισσότερα »
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη μου αρέσει!
Μέθανα - Σπήλαιο των Περιστεριών Σπήλαιο των Περιστεριών
"Το πανέμορφο αυτό σπήλαιο δεν διαθέτει κάποια οργάνωση κάτι που σημαίνει ότι η επίσκεψή σας γίνεται αποκλειστικά με δ..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Μέθανα - Ιαματικά Λουτρά Μεθάνων Ιαματικά Λουτρά Μεθάνων
Methana Volcanic Spa
"Όπου υπάρχει ηφαίστειο και υπόγεια ρεύματα υπάρχουν και ιαματικά λουτρά, τα Μέθανα δεν θα μπορούσαν να αποτελούν την ..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Μέθανα - Κάστρο του Φαβιέρου Κάστρο του Φαβιέρου
"Το Κάστρο του Φαβιέρου βρίσκεται σε μια στρατηγική τοποθεσία στο λόφο του στενού των Μεθάνων (στη λωρίδα γης που ενών..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μέθανα»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.
Πληροφορίες
Πληθυσμός: 1.657
Περιγραφή: Τα Μέθανα βρίσκονται στο ανατολικότερο άκρο της Πελοποννήσου και παρόλο που μοιάζει με νησί στην πραγματικότητα είναι χερσόνησος που ενώνετε οδικός με την Πελοπόννησο. Διοικητικά ανοίγουν στην Περιφέρεια Αττικής μαζί με τα άλλα νησιά του Σαρωνικού. Τα Μέθανα, μαζί με τα ηφαίστεια της Μήλου, της Σαντορίνης και της Νίσυρου, αποτελούν το Ηφαιστειακό Τόξο του Νοτίου Αιγαίου. Τα Μέθανα είναι ένα ενεργό ηφαίστειο και η τελευταία δραστηριότητα ήταν υποθαλάσσια το 1700. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την επαφή με την φύση ή την λουτροθεραπεία. Τα Μέθανα είναι προσβάσιμα οδικός μέσω της επαρχιακής οδού Επιδαύρου-Μεθάνων και ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά καθώς και από τον Πόρο και την Αίγινα.

Ταξιδολογίτες στα Μέθανα
Εμπειρίες ταξιδολογιτών
Κοντινότεροι προορισμοί