Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βόλος - Πανόραμα πόλης

Βόλος

Ελλάδα
Μοιράσου το

Αξιοθέατα στο Βόλος

Βόλος - Τσιπουράδικα του Βόλου Τσιπουράδικα του Βόλου
"Τα τσιπουράδικα του Βόλου ήταν ήδη από τις αρχές του προηγούμενο αιώνα σημείο συνάντησης των κατοίκων της περιοχής οι..." περισσότερα »
αρέσει σε 6 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
"το καλυτερο απο ολα ειναι ο παπαδης"
Βόλος - Αρχαιολογικός Χώρος Διμηνίου Αρχαιολογικός Χώρος Διμηνίου
"Περίπου 5 χμ. έξω από το Βόλο βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος του Διμηνίου, ένας μεγάλος και καλά οργανωμένος οικισμό..." περισσότερα »
αρέσει σε 4 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Βόλος - Αρχαιολογικός Χώρος Σέσκλου Αρχαιολογικός Χώρος Σέσκλου
"Σε απόσταση 15 χμ. από το Βόλο, κοντά στο σημερινό χωριό Σέσκλο βρίσκονται τα ερείπια του προϊστορικού οικισμού του Σ..." περισσότερα »
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Βόλος - Νέα Αγχίαλος Νέα Αγχίαλος
"Σε απόσταση μόλις 19 χιλιομέτρων νότια του Βόλου βρίσκεται το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Νέας Αγχίαλου. Χαρακτη..." περισσότερα »
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Βόλος - Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου
Αθανασάκειο Μουσείο
"Το Αρχαιολογικό μουσείο Βόλου είναι το κεντρικό μουσείο Θεσσαλίας και ένα από τα παλαιότερα της χώρας. Κτίσθηκε το 1..." περισσότερα »
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη μου αρέσει!
Βόλος - Εντομολογικό Μουσείο Βόλου Εντομολογικό Μουσείο Βόλου
"Μοναδικό στο είδος του, το Εντομολογικό Μουσείο Βόλου, δημιούργημα του δρ. Γεωπονίας Αθανάσιου Κουτρούμπα, φιλοξενεί ..." περισσότερα »
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη μου αρέσει!
Βόλος - Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου
"Το Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου είναι ένα φεστιβάλ Μουσικής και Παραστάσεων το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη μαγευτική..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βόλος»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.
Πληροφορίες
Πληθυσμός: 144.420
Αεροδρόμιο/α: Νέας Αγχιάλου (VOL)
Περιγραφή: Ο Βόλος είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Θεσσαλίας και πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Είναι μια σύγχρονη πόλη η οποία παρέχει πλήθος δραστηριοτήτων στους επισκέπτες της, ενώ σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται και το Πήλιο, με τα υπέροχα γραφικά χωριά του. Η πόλη αποτελεί σημαντικό βιομηχανικό κέντρο, καθώς βρίσκεται γεωγραφικά στο κέντρο της Ελλάδας και διαθέτει το τρίτο σε μέγεθος λιμάνι στη χώρα. Η οικονομία του Βόλου στηρίζεται στο εμπόριο, τη βιομηχανία και τον τουρισμό. Αξίζει να επισκεφτείτε την πόλη και να κάνετε μια βόλτα στην όμορφη παραλία της και να απολαύσετε το τσιπουράκι σας στα ταβερνάκια της περιοχής. Κάντε το μπάνιο σας στις παραλίες του Βόλου οι οποίες είναι όλες βραβευμένες με γαλάζια σημαία. Επισκεφτείτε τους πολλούς αρχαιολογικούς χώρους της γύρω περιοχής και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία, ενώ μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Εντομολογικό Μουσείο Βόλου, το μοναδικό στα Βαλκάνια, με τη μεγαλύτερη πεταλούδα της Ν. Αμερικής. Ανηφορίστε προς το Πήλιο και αφεθείτε στη μαγεία της φύσης να σας παρασύρει. Όποια εποχή και να επιλέξετε να επισκεφτείτε το Βόλο θα βρείτε πλήθος δαστηριοτήτων και όμορφα, οργανωμένα καταλύματα να σας περιμένουν κάνοντας τη διαμονή σας στην περιοχή αξέχαστη.

Καιρός / Κλίμα
Ταξιδολογίτες στο Βόλος
Εμπειρίες ταξιδολογιτών
Κοντινότεροι προορισμοί