Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μπάνσκο - Κατοικίες

Μπάνσκο

Βουλγαρία
Μοιράσου το
Μπάνσκο - Κωμόπολη του Μπάνσκο Κωμόπολη του Μπάνσκο
Bansko town
Η πόλη είναι πλούσια σε πολιτισμό και διαθέτει μια ζωηρόχρωμη λαογραφία. Θα βρείτε απολαυστικό να περπατήσετε το Μπάνσκο το οποίο είναι ένα μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων εγκαταστάσεων. Τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης είναι το σπίτι-μουσείο του διάσημου σύγχρονου Βουλγάρου ποιητή Nikola Vaptsarov και η εκκλησία της Αγ.Τριάδας (St Trinity). Η αγορά της πόλης είναι μικρή αλλά με έναν διαφορετικό αέρα από της συνηθισμένες. Μικρά μαγαζιά με τοπικά προϊόντα, ξυλουργικά και κεραμικά, που είναι εξαιρετικά σουβενίρ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε πολύ καλές τιμές.
Ιστοσελίδα: http://bansko.bg/
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Κωμόπολη του Μπάνσκο"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Μπάνσκο » Κωμόπολη του Μπάνσκο
Πήγα Μπάνσκο τον Οκτώβριο του 2013! Καλύτερο του αναμενόμενου αλλά πολύ αιθαλομίχλη και εδώ ρε μάγκες! Σαν εμάς είναι και τα γειτονάκια οι Βούλγαροι!
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μπάνσκο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μπάνσκο - Φαγητό στο Μπάνσκο Μπάνσκο - Σκι στο Μπάνσκο - Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μετά το Σκι Μπάνσκο - Κωμόπολη του Μπάνσκο Μπάνσκο - Μοναστήρι του Ρίλα Μπάνσκο - Παγοδρόμιο του Μπάνσκο Μπάνσκο - Ιαματικά λουτρά & Spa Μπάνσκο - Εθνικό Πάρκο Βουνών Πιριν Μπάνσκο - Elevation Festival Μπάνσκο - Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος του Μπάνσκο Μπάνσκο - Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο