Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Ίνσμπρουκ - Πανοραμική θέα προς τα βόρεια

Ίνσμπρουκ

Αυστρία
Μοιράσου το
Ίνσμπρουκ - Ζωολογικός Κήπος του Ίνσμπρουκ Ζωολογικός Κήπος του Ίνσμπρουκ
Alpenzoo
Το Alpenzoo είναι ο Ζωολογικός κήπος με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ευρώπη (750 μέτρα) και καλύπτει έκταση 4,1 εκτάρια. Στο θεματικό αυτό ζωολογικό κήπο της αλπικής πανίδας βρίσκεται μια μοναδική συλλογή 150 διαφορετικών ειδών, σε σύνολο 2000 ζώων, από όλο το αλπικό οικοσύστημα. Το Alpenzoo ιδρύθηκε το 1962 με σκοπό την προφύλαξη κάποιων ειδών από την πλήρη εξαφάνιση, όπως είναι ο αλπικός γυπαετός και το αλπικό αγριοκάτσικο. Παράλληλα λειτουργεί και αγρόκτημα όπου εκτίθενται τα οικόσιτα αγροτικά ζώα της περιοχής του Τιρόλου. Ο ζωολογικός κήπος λειτουργεί όλο το χρόνο, ακόμη και το χειμώνα. Όλα τα ζώα είναι ενεργά το χειμώνα, εκτός από τις μαρμότες, τα ερπετά και τα αμφίβια, που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη. Την άνοιξη (Μάρτιο-Μάιο) τα περισσότερα πουλιά βρίσκονται στη φάση της ααπαραγωγής και χτίζουν τις φωλιές τους. Στις αρχές του καλοκαιριού πραγματοποιούνται και οι περισσότερες γεννήσεις. Το Alpenzoo λειτουργεί καθημερινά 9:00 - 18:00 (Απρίλιο-Οκτώβριο) και 9:00 - 17:00 (Μάρτιο-Νοέμβριο).
Ιστοσελίδα: http://www.alpenzoo.at/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ζωολογικός Κήπος του Ίνσμπρουκ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Ίνσμπρουκ » Ζωολογικός Κήπος του Ίνσμπρουκ
Υπάρχει τελεφερίκ με αφετηρία στην πόλη ( Muchlauer brucke ) και το οποίο σκαρφαλώνει στο βουνό μέχρι το οροπέδιο Hungerburg. Η 1η στάση που κάνει είναι στο ζωολογικό κήπο ( Alpenzoo )..
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Ίνσμπρουκ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Ίνσμπρουκ - Ιστορικό Κέντρο του Ίνσμπρουκ Ίνσμπρουκ - Κάστρο Αμπρας Ίνσμπρουκ - Χρυσή Στέγη Ίνσμπρουκ - Παλάτι Χόφμπουργκ Ίνσμπρουκ - Κρατικό Μουσείο Τιρόλου Ίνσμπρουκ - Καθεδρικός Ναός του Χόφκιρχε Ίνσμπρουκ - Ζωολογικός Κήπος του Ίνσμπρουκ Ίνσμπρουκ - Μουσείο Σβαρόφσκι Ίνσμπρουκ - Olympia SkiWorld