Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Παρίσι - Φωτογραφία απο αέρα

Παρίσι

Γαλλία
Μοιράσου το
Παρίσι - Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ESCP - Παρισιού Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ESCP - Παρισιού
ESCP Europe - Paris
Η ESCP Europe είναι μια κορυφαία διεθνής σχολή για επιχειρήσεις και μία από τις κορυφαίες γαλλικές Grandes Écoles στον χώρο του Management. Βρίσκεται στην avenue de la République στο βόρειο Παρίσι, μέσα στον δακτύλιο του κέντρου του Παρισιού. Είναι το παλαιότερο ίδρυμα εκπαίδευσης για επιχειρήσεις στον κόσμο. Έχει πανεπιστημιουπόλεις σε πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις: Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Βερολίνο, και Τορίνο. Το 2009 κύριο πρόγραμμά του το the Master's in Management, κατετάγη 3ο καλύτερο στον κόσμο και το Executive MBA του το 25ο. Τα προγράμματα του είναι διαπιστευμένα με AMBA, EQUIS, και AACSB. Το σχολείο έχει πολλούς αξιόλογους αποφοίτους σε επιχειρήσεις και στην πολιτική, συμπεριλαμβανομένων πολλών Διευθύνοντων Συμβούλων, του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, Jean-Pierre Raffarin και του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Michel Barnier. Στους περισσότερους απόφοιτους προσφέρονται θέσεις διοίκησης ή εργασία σε μεγάλες εταιρείες στον τομέα του Marketing, των Οικονομικών και του Consulting.
Ιστοσελίδα: http://www.escpeurope.eu/
Περισσότερα: Σπουδές σε Γαλλία
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ESCP - Παρισιού"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ESCP - Παρισιού"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Παρίσι»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Παρίσι - Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ESCP - Παρισιού Παρίσι - Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ESSEC Παρίσι - Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων - HEC Παρισιού Παρίσι - Διεθνής Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων - INSEAD