Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια) - Πανόραμα

Σαν Φρανσίσκο

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Μοιράσου το
Σαν Φρανσίσκο - Εμπορικό Κέντρο Προβλήτα 39 Εμπορικό Κέντρο Προβλήτα 39
Pier 39
Ένα από τα βασικότερα αξιοθέατα της πόλης, το Pier 39 είναι ένα εμπορικό κέντρο χτισμένο στο λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία που προσφέρει μοναδική θέα στην γέφυρα, το Αλκατράζ και τον ορίζοντα της πόλης. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε 110 εμπορικά κέντρα και 14 εστιατόρια, ένα τεράστιο ενυδρείο με 20.000 θαλάσσια είδη της περιοχής, θέατρο και χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά. Στους δρόμους του εμπορικού πραγματοποιούνται όλη τη διάρκεια της ημέρας υπαίθριες παραστάσεις από ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς και μουσικούς, προσβάσιμες για όλους. Εδώ μπορείτε να επιδοθείτε σε διάφορα σπορ όπως ποδηλασία ή ιστιοπλοΐα, ενώ μία καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε από εδώ μία θαλάσσια περιήγηση στον κόλπο της πόλης, για να γνωρίσετε τα θαλάσσια λιοντάρια, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψή σας στο εμπορικό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Ιστοσελίδα: http://www.pier39.com/index.cfm
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Εμπορικό Κέντρο Προβλήτα 39"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Σαν Φρανσίσκο » Εμπορικό Κέντρο Προβλήτα 39
Το Pier 39 είναι ίσως το πιο τουριστικό και πολυσύχναστο μέρος της πόλης που ωστόσο δεν αντιπροσωπεύει το Σαν Φρανσίσκο. Ο πιο σημαντικός λόγος να το επισκεφθείτε είναι τα θαλάσσια λιοντάρια.
5 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σαν Φρανσίσκο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σαν Φρανσίσκο - Πλατεία Ενότητας Σαν Φρανσίσκο - Αλκατράζ Σαν Φρανσίσκο - Γέφυρα της Χρυσής Πύλης Σαν Φρανσίσκο - Οδός Lombard Σαν Φρανσίσκο - Περιοχή Crissy Field Σαν Φρανσίσκο - Παρέλαση Ομοφυλοφίλων Σαν Φρανσίσκο - Πύργος Coit Σαν Φρανσίσκο - Εμπορικό Κέντρο Προβλήτα 39 Σαν Φρανσίσκο - Κινέζικη Συνοικία Σαν Φρανσίσκο - Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια Σαν Φρανσίσκο - Πάρκο Buena Vista Σαν Φρανσίσκο - Συνεδριακό και Εκθεσιακό Συγκρότημα Μοσκόν Σέντερ