Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σαουθάμπτον - Μουσείο «Θαλασσούπολη»

Σαουθάμπτον

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Σαουθάμπτον - Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ
University of Winchester
Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι μια αρκετά μικρό πανεπιστήμιο, με περίπου 3.000 φοιτητές πλήρους φοίτησης και αντίστοιχο αριθμό σπουδαστών μερικής απασχόλησης. Έχει ένα φιλικό, ανεπίσημο περιβάλλον, όπου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ως άτομα. Μακρά ιστορία του, ως σώμα για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών σημαίνει ότι η εκπαίδευση εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο, αλλά υπάρχει ένα ευρύ φάσμα άλλων πτυχίων που προσφέρονται επίσης. Το Γουίντσεστερ είναι μια πανέμορφη πόλη με ένα καθεδρικό ναό και με μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, εξαιρετική για ψώνια, και πολλές παμπ, καφετέριες και εστιατόρια για όλα τα γούστα. Υπάρχει ακόμη άλλη μια πανεπιστημιούπολη, στο Basingstoke, η οποία έχει ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο.
Πρόσβαση: Υπάρχει απευθείας σύνδεση με λεωφορείο από το αεροδρόμιο του Heathrow και από το Gatwick πρώτα πρέπει να μεταβείτε στο Heathrow και από εκεί να πάρετε πάλι το λεωφορείο. Επομένως η καλύτερη επιλογή σας είναι απευθείας πτήση για Heathrow.
Ιστοσελίδα: http://www.winchester.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σαουθάμπτον»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σαουθάμπτον - Γήπεδο Κρίκετ «Ρος Μπόουλ» Σαουθάμπτον - Θέατρο «Λευκάκανθα» Σαουθάμπτον - Κάστρο του Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον - Εμπορικό Κέντρο «WestQuay» Σαουθάμπτον - Δημοτικό Κέντρο Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον - Μουσείο «Θαλασσούπολη» Σαουθάμπτον - Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον - «Σπίτι Τούντορ και Κήπος» Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον - Πανεπιστήμιο Σαουθάμπτον Σόλεντ Σαουθάμπτον - Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ