Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Αλεξανδρούπολη - Λιμάνι

Αλεξανδρούπολη

Ελλάδα
Μοιράσου το
Παραλίες της Αλεξανδρούπολης
Η Αλεξανδρούπολη διαθέτει 25 χιλιόμετρα ακτογραμμής και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Θα βρείτε πολύβουες παραλίες με εύκολη πρόσβαση και όλες τις ανέσεις καθώς και μεγάλες παραλίες σε γειτονικά χωριά, ενώ δεν λείπουν και οι μικρότερες και γραφικότερες παραλίες με πλούσια βλάστηση που φτάνει μέχρι την ακτή. Όταν αναφερόμαστε στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη μαγική θέα που όλες προσφέρουν προς τη Σαμοθράκη που μοιάζει σαν ένας βράχος που αναδύθηκε από τη θάλασσα και ντύνει ιδανικά τη θέα προς το Θρακικό πέλαγος.

Παραλία Δημοτική Πλάζ Αλεξ/πολης

Πολύβουη παράλια που απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης. Παρέχει όλες τις ανέσεις όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και μπαρ καθώς και το Καμπινγκ Αλεξανδρούπολης, ένα παρακείμενο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και ενός θερινού κινηματογράφου.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Δημοτική Πλάζ Αλεξ/πολης"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Παραλία Κυανή Ακτή

Κρυστάλλινα νερά και πολλές ανέσεις, απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το χωριό Μάκρη. Εύκολη πρόσβαση από την Αλεξανδρούπολη με το τοπικό λεωφορείο. Στην Κυανή Ακτή θα βρείτε το διάσημο Ammo Ammo restaurant για φαγητό και καφέ / ποτό.

Παραλία Αγία Παρασκευή

Κοσμική παραλία που προσφέρεται για θαλάσσια σπορ, καφέ και ποτό κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Η Αγία Παρασκευή αποτελεί οικισμό του χωριού Μάκρης.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Αγία Παρασκευή"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Παραλία Δικκέλων-Μεσημβρίας

Μεγάλη παραλία που εκτείνεται σχεδόν από την Ζώνη Αρχαίας Μεσημβρίας μέχρι και την παραλία της Αγίας Παρασκευής Μάκρης. Περιλαμβάνει κάμπινγκ καθώς και τους οικισμούς με εξοχικές κατοικίες, Δικκέλων και Μεσημβρίας. Απέραντη αμμουδιά με καθαρή θάλασσα και ελαιώνες που φτάνουν μέχρι την ακτή.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Δικκέλων-Μεσημβρίας"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Παραλίες της Αλεξανδρούπολης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Αλεξανδρούπολη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Αλεξανδρούπολη - Φάρος της Αλεξανδρούπολης Αλεξανδρούπολη - Εθνολογικό Μουσείο Θράκης Αλεξανδρούπολη - Δαδιά Έβρου Αλεξανδρούπολη - Αρχαιολογικός Χώρος Μεσημβρία-Ζώνη Αλεξανδρούπολη - Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης Αλεξανδρούπολη - Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Αλεξανδρούπολης Αλεξανδρούπολη - Παραλίες της Αλεξανδρούπολης Αλεξανδρούπολη - Κάστρα Άβαντα - Ποτάμου Αλεξανδρούπολη - Σπήλαιο - Εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων Αλεξανδρούπολη - Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης Αλεξανδρούπολη - Εθνικό Πάρκο Δέλτα Έβρου Αλεξανδρούπολη - Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης Αλεξανδρούπολη - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης Αλεξανδρούπολη - Μουσείο Σαρακατσάνικης Παράδοσης