Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Ντουμπάι - Νησί φοίνικας

Ντουμπάι

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Μοιράσου το
Ντουμπάι - Λαογραφικό Μουσείο Ντουμπάι Λαογραφικό Μουσείο Ντουμπάι
Dubai Folk Museum
Το Λαογραφικό Μουσέιο του Ντουμπάι είναι το σημαντικότερο μουσείο στην πόλη και βρίσκεται μέσα στο “Φρούριο Φαχίντι”, το οποίο χτίστηκε το 1787 και αποτελεί το παλαιότερο κτίσμα στην πόλη. Το μουσείο ιδρύθηκε από το 1971, με σκοπό να παρουσιάσει σε κατοίκους και επσκέπτες τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στο Εμιράτο του Ντουμπάι. Περιλαμβάνει τοπικά εκθέματα και αρχαιότητες της περιοχής καθώς και καλλιτεχνήματα αφρικανικών και ασιατικών χωρών που είχαν εμπορικές σχέσεις με το Ντουμπάι. Εκτίθενται επίσης πολλές μακέτες και κέρινα ομοιώματα, που αναπαριστούν τη ζωή στην περιοχή πριν την ανακάλυψη του πετρελαίου και πηγαίνουν πίσω στο χρόνο μέχρι το 3.000 π.Χ.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Λαογραφικό Μουσείο Ντουμπάι"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Ντουμπάι » Λαογραφικό Μουσείο Ντουμπάι
Παρά τη φρικτή ζέστη που είχε στον εξωτερικό χώρο, άξιζε τον κόπο, καθώς μέσα αφενός μας άρεσε το φρούριο ως κτίριο και ο τρόπος παρουσίασης, αφετέρου μέσα δροσιστήκαμε και αποζημιωθήκαμε.
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Ντουμπάι»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Ντουμπάι - Εμπορικό κέντρο Ντουμπάι Ντουμπάι - Νησιά Φοίνικας Ντουμπάι - Ξενοδοχείο της Παραλίας Jumeirah Ντουμπάι - Πύργος των Αράβων Ντουμπάι - Μουσικό Συντριβάνι Ντουμπάι - Κασάμπ Ντουμπάι - Μπουρτζ Χαλίφα Ντουμπάι - Κόσμος Ντουμπάι - Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι Ντουμπάι - Λαογραφικό Μουσείο Ντουμπάι Ντουμπάι - Dubai Creek Ντουμπάι - Τζουμέιρα