Κεντρική Ευρώπη > Κάννες > Γαλλική Ριβιέρα, εκδρομή με σκάφος

Γαλλική Ριβιέρα, εκδρομή με σκάφος Κάννες

Nautical excursion, Cannes

Ό κόλπος των Καννών είναι ένα πανέμορφο τμήμα της διάσημης Γαλλικής Ριβιέρας και ακριβώς απέναντι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το σύμπλεγμα των 4 νησιών Λερίν  (Lérins).

 

Ένας ωραίος τρόπος να απολαύσει κάποιος το μοναδικό τοπίο αυτού του τμήματος της Κυανής Ακτής είναι μία ξενάγηση με σκάφος. Σε αυτή την απογευματινή εκδρομή διάρκειας μιάμισης ώρας εκτός από το ηλιοβασίλεμα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια σειρά από αξιοθέατα.

 

Το κρις κραφτ προσεγγίζει τις ακτές ενός από τα νησιά Λερίν, το νησί Sainte-Marguerite όπου βρίσκεται η διαβόητη φυλακή-φρούριο του άντρα με τη σιδερένια μάσκα, ενώ στις ακτές του μικρότερου νησιού Saint-Honorat θα δείτε το οχυρωμένο Αβαείο του Λερίν.

 

Τέλος, εάν έχετε διάθεση για μια δροσιστική βουτιά στο διάλειμμα της εκδρομής, μπορείτε να έχετε μαζί σας μάσκα και αναπνευστήρα ώστε να δείτε το υποθαλάσσιο μουσείο που εγκαινιάστηκε το 2021 και βρίσκεται κοντά στη νότια ακτή του πρώτου και μεγαλύτερου νησιού Sainte-Marguerite. Αυτό φιλοξενεί αγάλματα που υπερβαίνουν τους 8 τόνους και φιλοτεχνήθηκαν από τον καλλιτέχνη  Jason deCaires Taylor. Τα αγάλματα είναι τοποθετημένα κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας και είναι ορατά και σε όσους επιλέξουν να παραμείνουν στο σκάφος.

 

Αφήστε στο σχολιό σας