Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Ίντερλακεν - Άποψη της πόλης

Ίντερλακεν

Ελβετία
Μοιράσου το

Αξιοθέατα στο Ίντερλακεν

Ίντερλακεν - Λεωφόρος Hoheweg Λεωφόρος Hoheweg
Höheweg
"Πρόκειται για τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης πάνω στον οποίο δομείται και εκτείνεται ο ευρύτερος κοινωνικοεμπορικός..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Ίντερλακεν - Ξενοδοχείο Victoria Jungfrau Ξενοδοχείο Victoria Jungfrau
Victoria Jungfrau Grand Hotel
"Το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης του Ιντερλάκεν και κυριότερο εκπρόσωπο της ..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Ίντερλακεν - Μαραθώνιος του Jungfrau Μαραθώνιος του Jungfrau
Jungfrau Marathon
"Το Ιντερλάκεν είναι ένας από τους κυριότερους προορισμούς που ειδικεύεται στον εναλλακτικό, αθλητικό και φυσιολατρικό..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Ίντερλακεν - Φεστιβάλ του Ιντερλάκεν Φεστιβάλ του Ιντερλάκεν
Unspunnenfest
"Το Unspunnenfest είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για ολόκληρη την Ελβετία, λαμβάνει χώρα κάθε 10 χρόνια κοντά ..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
Ίντερλακεν - Σκι - Χειμερινές αποδράσεις Σκι - Χειμερινές αποδράσεις
(Winter)laken
"Για τους λάτρεις του χιονιού και των χειμερινών σπόρ το Ιντερλάκεν με την απλή προσθήκη ενός W στην αρχή του ονόματος..." περισσότερα »
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες μου αρέσει!
"Πανέμορφο χωριό το Wengen κοντά στο Ιντερλάκεν και επί του ορεινού όγκου Jungfrau. Τον Ιανουάριο του 2013 φιλοξένησε το παγκόσμιο κύπελλο..."
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Ίντερλακεν»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.
Πληροφορίες
Πληθυσμός: 5.468
Νόμισμα: Ελβετικό φράγκο (Fr.)
Χρησιμές διευθύνσεις:
Ιστοσελίδα της πόλης
Περιγραφή: Το Ιντερλάκεν είναι μια Ελβετική πόλη που ανήκει στο καντόνι της Βέρνης. Αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας και το σημαντικότερο μέρος των κατοίκων του ασχολούνται με επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό. Βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία και συγκεκριμένα όπως προδίδει το όνομά του "ανάμεσα στις λίμνες" Μπριέντζ (Brienz) και Τουν (Thun). Είναι ένα από τα παλαιότερα τουριστικά θέρετρα της Ελβετίας και παραμένει από τα πιο δημοφιλή λόγω της αξιοσημείωτης γραφικότητας του και της κοντινής του απόστασης από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισμένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Ο ποταμός Aare είναι αυτός που διασχίζει την πόλη και ταυτόχρονα ενώνει τις δύο λίμνες. Το Ιντερλάκεν βρίσκεται σε υψόμετρο 570 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μόλις το 45% του εδάφους του έχει δεχτεί οικιστική επιβάρυνση ενώ είναι χαρακτηριστικό οτι περισσότερο απο 22% της έκτασής του καλύπτεται από δάσος. Μέχρι το 1891 ο δήμος ήταν γνωστός σαν Interlaken Aarmühle μια ονομασία που προέρχεται από το μοναστήρι των Αυγουστίνων 'Canons' που άρχισαν να κατασκευάζουν εδώ το μοναστήρι τους το 1130 και το ολοκλήρωσαν το 1528. Κατά το παρελθόν υπήρξε εκτυπωτικό κέντρο, αξιόλογο κέντρο ωρολογοποιίας όπως επίσης ήταν ιδιαίτερα γνωστό για την ποιότητα των κλωστοϋφαντουργικών του προϊόντων. Η πόλη τοποθετείται στην καρδιά της Ελβετίας, αυτό και μόνο το γεγονός την κάνει εύκολα προσεγγίσιμη από όλες τις γύρω μεγαλουπόλεις μέσω του εξαίρετου οδικού δικτύου και των μέσων μαζικής μεταφοράς (σιδηρόδρομος-τελεφερίκ). Το κλίμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αλπικό κάτι που συνεπάγεται ψυχρούς και χιονισμένους χειμερινούς μήνες, οι υποδομές της πόλης όμως είναι τόσο προνοητικές που ποτέ λίγο περισσότερο χιόνι δε θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις σας, σίγουρα όμως το καλοκαίρι θα αποζημιωθείτε με το κολύμπι και την ιστιοπλοΐα στα νερά των λιμνών.
Γλώσσα: Γερμανικά
Βασικές γνώσεις της γλώσσας:
ΝαιJa
ΌχιNein
ΕυχαριστώDanke
ΠαρακαλώBitte
ΚαλημέραGuten morgen
ΚαληνύχταGute nacht
Γεία σου!Hallo

Καιρός / Κλίμα
Ταξιδολογίτες στο Ίντερλακεν
Εμπειρίες ταξιδολογιτών
Κοντινότεροι προορισμοί