Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Ίντερλακεν - Άποψη της πόλης

Ίντερλακεν

Ελβετία
Μοιράσου το
Ίντερλακεν - Λεωφόρος Hoheweg Λεωφόρος Hoheweg
Höheweg
Πρόκειται για τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης πάνω στον οποίο δομείται και εκτείνεται ο ευρύτερος κοινωνικοεμπορικός ιστός της πόλης. Κατά μήκος του δρόμου μπορεί κανείς να συναντήσει την μεγαλύτερη αναλογία τουριστικών μαγαζιών από οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ελβετικά σουβενίρ σουγιάδες, σοκολάτες, παραδοσιακά τυριά ακόμα και ρολόγια, οι τιμές βέβαια μπορεί να θεωρηθούν κάπως υψηλές λόγω της κεντρικότητας του δρόμου από ποιοτικής άποψης όμως τα προϊόντα είναι τα καλύτερα. Επιπλέον εδώ τις απογευματινές ώρες μπορείτε να κάνετε μια στάση για για ένα ζεστό τσάι ή σοκολάτα σε ένα από τα αναρίθμητα καφέ. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο χορταστικό τα εστιατόρια της περιοχής θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τρόπο την αναζήτησή σας προσφέροντάς σας μια ιδέα από τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις.
Πρόσβαση: Αυτός ο δρόμος βρίσκεται σε αρκετά κεντρικό σημείο της πόλης και διατρέχεται από την κίτρινη γραμμή των αστικών λεωφορείων (POST).
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Λεωφόρος Hoheweg"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Ίντερλακεν»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Ίντερλακεν - Λεωφόρος Hoheweg Ίντερλακεν - Ξενοδοχείο Victoria Jungfrau Ίντερλακεν - Μαραθώνιος του Jungfrau Ίντερλακεν - Φεστιβάλ του Ιντερλάκεν Ίντερλακεν - Σκι - Χειμερινές αποδράσεις