Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μάντσεστερ - Πανόραμα

Μάντσεστερ

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Μάντσεστερ - Ψώνια στην «Οδό Αγοράς» Ψώνια στην «Οδό Αγοράς»
Market Street
Αν και υπάρχουν εκατοντάδες σημεία στην πόλη για ψώνια, εμείς θα επικεντρωθούμε σε μία οδό που μπορείτε να συνδυάσετε τα ψώνια σας με μια υπέροχη βόλτα. Η οδός της Αγοράς (Market Street) εκτείνεται από την διασταύρωση με τους κήπους του Πικαντίλι μέχρι την οδό St. Mary's Gate στα ανατολικά ενώ η βόλτα σας στην συνέχεια μεταφέρεται στην New Cathedral Street που θα βρείτε διάσημες φίρμες όπως το Marks and Spencer, τα Selfridges, και άλλα μεγάλα μαγαζιά μαζί με μικρές boutique. Στην Market Steet θα βρείτε όλα τα μεγάλα ονόματα και το πρώτο εμπορικό κέντρο "Αμερικάνικου στυλ" στην Μεγάλη Βρετανία το Arndale Centre. Στο παρελθόν η οδός Αγοράς ήταν ένας αυτοκινητόδρομος, σήμερα όμως είναι αποκλειστικά πεζόδρομος και συχνά θα βρείτε και πωλητές του δρόμου όπως και διασκεδαστές οπότε πέρα από ψώνια ο δρόμος συστήνεται ανεπιφύλακτα και για μια βόλτα.
Πρόσβαση: Από την στάση του τραμ, Market Street Station, που βρίσκεται στην πλευρά των κήπων του Πικαντίλι.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ψώνια στην «Οδό Αγοράς»"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Μάντσεστερ » Ψώνια στην «Οδό Αγοράς»
Η Market Street στο Μάντσεστερ είναι μεταξύ άλλων ένας από τους λόγους που κατάφεραν οι Βρετανοί να μετατρέψουν μια κατά πολλούς γκρίζα πόλη σε ταξιδιωτικό προορισμό! Πολλά μαγαζιά, αισθητή παρουσία τουριστών και highlight απίστευτη κιτρινόμαυρη ατμόσφαιρα όταν το επισκέφτηκα τον Φεβρουάριο του 2011!
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μάντσεστερ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μάντσεστερ - Γκαλερί Τέχνης του Μάντσεστερ Μάντσεστερ - Δημαρχείο του Μάντσεστερ Μάντσεστερ - Ολντ Τράφορντ & Μουσείο της Manchester United Μάντσεστερ - Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας Μάντσεστερ - M.E.N. Αρένα Μάντσεστερ - Πλατεία του Άλμπερτ Μάντσεστερ - Κήποι του Πικαντίλι Μάντσεστερ - Μουσείο του Μάντσεστερ Μάντσεστερ - Ψώνια στην «Οδό Αγοράς» Μάντσεστερ - Καθεδρικός του Μάντσεστερ Μάντσεστερ - Δρόμος του Kαναλιού Μάντσεστερ - Σταθμός Μάντσεστερ Πικαντίλι