Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μιλάνο - Πανόραμα πόλης

Μιλάνο

Ιταλία
Μοιράσου το
Μιλάνο - Τεχνητή Λίμνη «Ιδροσκάλο» Τεχνητή Λίμνη «Ιδροσκάλο»
Idroscalo
Αν πάτε καλοκαίρι στο Μιλάνο, τότε επιβάλλεται να επισκεφτείτε το Ιδροσκάλο. Η τεχνητή αυτή λίμνη κατασκευάστηκε το 1930 ως διάδρομος προσγείωσης υδροπλάνων, μετατράπηκε όμως σε πάρκο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και καθώς τα κανονικά αεροπλάνα καθιερώθηκαν για της μετακινήσεις έναντι των υδροπλάνων.

Στις εγκαταστάσεις του Ιδροσκάλο θα συναντήσετε εικόνες που θυμίζουν μια παραλία της Μεσογείου, με μπαράκια, barbeque και γυμνόστηθες γυναίκες να κάνουν ηλιοθεραπεία. Για αυτούς που νιώθουν την ενεργεία να ξεχειλίζει, υπάρχει και ένα μονοπάτι 6 χιλιομέτρων για να περπατήσετε ή να τρέξετε, περιμετρικά της λίμνης. Άλλες αθλητικές δραστηρίοτητες εντός του πάρκου περιλαμβάνουν καγιάκ, κανό, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, ιππασία και θαλάσσιο σκι.

αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Τεχνητή Λίμνη «Ιδροσκάλο»"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Μιλάνο » Τεχνητή Λίμνη «Ιδροσκάλο»
Π ως μπορω να επισκεφθώ τον "Μυστικό Δειπνο" ;
5 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει! (1)
Μιλάνο » Τεχνητή Λίμνη «Ιδροσκάλο»
Όλα ωραία και καλά ... αλλα δεν κάνατε αναφορά στην πανέμορφη περιοχή Navigli του Μιλάνου !!! Δεν θα έπρεπε κανείς επισκεπτόμενος το Μιλάνο να χάσει μια βόλτα το ηλιοβασίλεμα , στα γραφικά κανάλια του . Εκεί χτυπά και ο παλμός της νυχτερινής ζωής του Μιλάνου ... Must see !!!
5 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει! (2)
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μιλάνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μιλάνο - Καθεδρικός του Μιλάνο Μιλάνο - Πλατεία «Πιάτσα ντελ Ντουόμο» Μιλάνο - Ψώνια στο Μιλάνο Μιλάνο - Πάρκο Σεμπιόνε Μιλάνο - Όπερα «Λα Σκάλα» του Μιλάνου Μιλάνο - Γήπεδο «Τζιουζέπε Μεάτσα» (Σαν Σίρο) Μιλάνο - Κάστρο του Σφόρζα Μιλάνο - Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β΄ Μιλάνο - Μυστικό Δείπνο στην Εκκλησία της Αγ.Μαρίας Μιλάνο - Πινακοθήκη Μπρέρα Μιλάνο - Δημόσιοι Κήποι «Ίντρο Μοντανέλι» Μιλάνο - Εκκλησία «Σαν Μαουρίτσιο αλ Μοναστέρο Ματζιόρε» Μιλάνο - Βιβλιοθήκη & Πινακοθήκη του Αμβρόσιου Μιλάνο - Τεχνητή Λίμνη «Ιδροσκάλο» Μιλάνο - Εθνικό Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας «Λεονάρντο ντα Βίντσι»