Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μιλάνο - Πανόραμα πόλης

Μιλάνο

Ιταλία
Μοιράσου το
Μιλάνο - Όπερα «Λα Σκάλα» του Μιλάνου Όπερα «Λα Σκάλα» του Μιλάνου
Teatro alla Scala
Η Όπερα Λα Σκάλα ή αλλιώς η Σκάλα του Μιλάνου, είναι ένα από τα πιο γνωστά θέατρα όπερας του κόσμου. Διαθέτει μια εντυπωσιακή τεράστια πίστα, 2030 θέσεις θεατών και μια από της καλύτερες ακουστικές στο κόσμο.

Κληρονόμησε το όνομα της από την εκκλησία που στέκονταν στην ίδια θέση, την Αγία Μαρία della Scala. Εγκαινιάστηκε το 1778 με μια όπερα του Salieri και τα σημαντικότερα έργα του Puccini, Verdi και Bellini έχουν κάνει την πρεμιέρα τους στην όπερα, κάτι που την έχει μεταβάλλει σε ένα σύμβολο εθνικής περηφάνιας για τους Ιταλούς.

Εισιτήρια για μια παράσταση μπορείτε να αγοράσετε και online από την ιστοσελίδα του θεάτρου, με τα φθηνότερα να κοστολογούνται από 30 με 50 ευρώ, ανάλογα με την εμπορικότητα της παράστασης. Μπορείτε όμως και να επισκεφθείτε το θέατρο μέσω μιας επίσκεψης στο Μουσείο της Όπερας Λα Σκάλα όπου μεταξύ αλλων θα απολαύσετε μια πλούσια συλλογή από κουστούμια και μουσικά όργανα.

Πρόσβαση: Ξεκινώντας από την Πλατεία του Καθεδρικού θα χρειαστεί να περπατήσετε για 300 μετρά επί της Via Silvio Pellico.
αρέσει σε 4 ταξιδολογίτες
Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Λα Σκάλα
Επισκεφτείτε το Ναό της Όπερας μέσα από την επίσκεψη σας στο μουσείο του, συνοδεία έμπειρου ξεναγού. Δείτε τις πληροφορίες για να ενημερωθείτε για το περιλαμβάνει μια επίσκεψη στο Μουσείο Λα Σκάλα.
Θα παραλάβετε τα εισιτήρια με E-mail, θα τα εκτυπώσετε και είστε έτοιμοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Όπερα «Λα Σκάλα» του Μιλάνου"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Όπερα «Λα Σκάλα» του Μιλάνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μιλάνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μιλάνο - Καθεδρικός του Μιλάνο Μιλάνο - Πλατεία «Πιάτσα ντελ Ντουόμο» Μιλάνο - Ψώνια στο Μιλάνο Μιλάνο - Πάρκο Σεμπιόνε Μιλάνο - Όπερα «Λα Σκάλα» του Μιλάνου Μιλάνο - Γήπεδο «Τζιουζέπε Μεάτσα» (Σαν Σίρο) Μιλάνο - Κάστρο του Σφόρζα Μιλάνο - Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β΄ Μιλάνο - Μυστικό Δείπνο στην Εκκλησία της Αγ.Μαρίας Μιλάνο - Πινακοθήκη Μπρέρα Μιλάνο - Δημόσιοι Κήποι «Ίντρο Μοντανέλι» Μιλάνο - Εκκλησία «Σαν Μαουρίτσιο αλ Μοναστέρο Ματζιόρε» Μιλάνο - Βιβλιοθήκη & Πινακοθήκη του Αμβρόσιου Μιλάνο - Τεχνητή Λίμνη «Ιδροσκάλο» Μιλάνο - Εθνικό Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας «Λεονάρντο ντα Βίντσι»