Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Αμπου Ντάμπι - Ουρανοξύστες

Αμπού Ντάμπι

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Μοιράσου το
Αμπού Ντάμπι - Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι
Heritage Village Abu Dhabi
Το Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι βρίσκεται στη μέση της πόλης και πρόκειται για μία έκταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων, όπου δίνεται στον επισκέπτη η εικόνα του τρόπου ζωής και των παραδόσεων των Βεδουίνων και άλλων πολιτισμών της περιοχής. Είναι ουσιαστικά μία ζωντανή έκθεση που αφορά τη ζωή των ανθρώπων πριν από την εποχή του πετρελαίου. Ο επισκέπτης εδώ θα δει πλίνθινα σπίτια, ένα παραδοσιακό μουσουλμανικό τέμενος και την παραδοσιακή αγορά. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτα με μία καμήλα ή να παρακολουθήσετε μία επίδειξη του αθλήματος της ιερακοθηρίας (κυνήγι με γεράκι). Στο χώρο επίσης υπάρχουν και παραδοσιακά εργαστήρια μετάλλων και αγγειοπλαστικής, ενώ οι γυναίκες επιδεικνύουν την τέχνη της ύφανσης και της κλώσης. Ένα κατάστημα για την τοπική βιοτεχνία, έκθεση φωτογραφίας και μία μοναδική συλλογή από το Ιερό Βιλίο Κοράνι συμπληρώνουν τα εκθέματα του πολιτιστικού χωριού. Το μικρό μαγαζάκι με τα καρυκεύματα θα βρείτε βότανα που θεραπεύουν τα πάντα και χειροποίητα σαπούνια. Τέλος ένα σημαντικό κίνητρο για μία επίσκεψη στο Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς αποτελεί και η υπέροχη θέα στον Περσικό Κόλπο που προσφέρει.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Αμπού Ντάμπι » Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι
Είναι πανέμορμο και αξίζει την επίσκεψή σας, φροντίστε μόνο να μην είναι από τις πιο ζεστές μέρες αυτή που θα το επισκεφτείτε!!!
9 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Αμπού Ντάμπι»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Αμπού Ντάμπι - Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ Αμπού Ντάμπι - Εμπορικό κέντρο Marina Mall Αμπού Ντάμπι - Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι Αμπού Ντάμπι - Λεωφόρος Corniche Αμπού Ντάμπι - Νησί  Yas Αμπού Ντάμπι - Παλάτι Qasr Al-Hosn