Κεντρική Ευρώπη > Άμστερνταμ > Καφέ και τσιγάρο μαριχουάνας

Καφέ και τσιγάρο μαριχουάνας Άμστερνταμ

Coffee Shops

Άσχετα με το αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την κατανάλωση μαριχουάνας, τα Κόφι Σοπ (Coffee Shops) του Amsterdam είναι ένα μέρος που πρέπει να δείτε. Υπάρχουν περίπου 150 από αυτά διάσπαρτα στην πόλη, έτσι δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε ένα.

 

Ένα από τα πιο διάσημα Κόφι Σοπ του Άμστερνταμ είναι το επονομαζόμενο Μπούλντογκ (The Bulldog). Σήμερα υπάρχει ξενοδοχείο, μαγαζιά με σουβενίρ, και περισσότερα καφέ με την ίδια ονομασία, όμως το πρώτο και ιστορικό Μπούλντογκ Κόφι Σοπ άνοιξε το 1975 και βρίσκεται στη διεύθυνση Oudezijds Voorburgwal 90. Είναι πραγματικά τόσο διάσημο που έχει το ρόλο ενός αξιοθέατου για το Άμστερνταμ.

 

Σε αυτό αλλά και στα υπόλοιπα Κόφι Σοπ της πόλης επιτρέπεται η κατανάλωση ελαφρών ναρκωτικών, αλλά μπορείτε φυσικά να πιείτε απλά έναν καφέ. Μετά την απαγόρευση του κανονικού τσιγάρου σε εσωτερικούς χώρους, υπάρχει το εξής παράδοξο στα coffee shops: επιτρέπεται να καπνίσετε μαριχουάνα αρκεί να μην έχει μέσα καπνό!

 

pescadito

Με το "μαλακό" μάγκες στην αρχή, διότι ως γνωστόν η πλειοψηφία των τουριστών διέρχεται από την εμπειρία της "The first lost day" λόγω της σχετικής υπερκατανάλωσης!

08/12/2021

Απάντηση

crazymech

Cannabis Cup Nov 23 - 27, 2014 Amsterdam, Netherlands

04/12/2014

Απάντηση

Αφήστε στο σχολιό σας