Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Άμστερνταμ - Κορυφές απο παραδοσιακά σπιτάκια

Άμστερνταμ

Ολλανδία
Μοιράσου το
Άμστερνταμ - Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken
Heineken Experience
Ένας μικρός παράδεισος για τους λάτρεις της μπύρας, το Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken στεγάζετε σε ένα ιστορικό ζυθοποιείο, το πρώτο που παρήγαγε την μπύρα Heineken, κατασκευής του 1867. Το ζυθοποιείο αποτελούσε και το βασικό χώρο παραγωγής της μπύρας μέχρι και το 1867 όπου και αντικαταστάθηκε από έναν νεότερο μοντέρνο χώρο στα προάστια της πόλης. Το 1991 το ζυθοποιείο άνοιξε της πύλες του στο κοινό ως κέντρο πληροφόρησης του κοινού, και μετά την μεγάλη του εμπορική επιτυχία αναβαθμίστηκε το 2001 ενώ με την σημερινή του μορφή λειτουργεί μετά την ανακαίνιση του το 2008. Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, τα ιστορικά χειροποίητα αντικείμενα, την εξερεύνηση του προϊόντος, τη δειγματοληψία, και διαδραστικά εκθέματα σχετικά με τη τεχνολογία της σύγχρονης παραγωγής μπύρας.
Πρόσβαση: Δίπλα από το ζυθοποιείο βρίσκετε η στάση του τραμ Amsterdam, Stadhouderskade (Ferdinand Bolstraat), γραμμές 16 και 24.
Ιστοσελίδα: http://www.heinekenexperience.com
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη
Εισιτήριο εισόδου στο Κέντρο Επισκεπτών Heineken
Αγοράστε ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας για το Κέντρο Επισκεπτών της Heineken (Heineken Experience), χωρίς ουρά για την απόκτηση του και σε έκπτωση σε σχέση με το γκισέ.
Θα παραλάβετε τα εισιτήρια με E-mail, θα τα εκτυπώσετε και είστε έτοιμοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Άμστερνταμ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Άμστερνταμ - Πλατεία Νταμ Άμστερνταμ - Κρουαζιέρα στα Κανάλια του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Εθνικό Μουσείο Ολλανδίας «Ρέικσμουζεουμ» Άμστερνταμ - Καφέ και τσιγάρο μαριχουάνας Άμστερνταμ - Μουσείο Βαν Γκογκ Άμστερνταμ - Αγορά του Άλμπερτ Κάουπ Άμστερνταμ - Πάρκο του Βόντελ Άμστερνταμ - Δείτε το Άμστερνταμ από ένα ποδήλατο Άμστερνταμ - Κοκαλιάρα Γέφυρα & Ποταμός Άμστελ Άμστερνταμ - Άμστερνταμ Αρένα Άμστερνταμ - Σπίτι της Άννα Φρανκ Άμστερνταμ - Βασιλικό Παλάτι του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ημέρα της Βασίλισσας Άμστερνταμ - Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μουσείο της Πόλης του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μέγαρο Μουσικής του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Φεστιβάλ Loveland Άμστερνταμ - Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken Άμστερνταμ - Μαντάμ Τισό του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο Άμστερνταμ - Εκδρομή στην Ολλανδική ύπαιθρο Άμστερνταμ - Κήποι της Ευρώπης «Κέουκενχοφ» Άμστερνταμ - Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Άμστερνταμ «Στέντελεϊκ» Άμστερνταμ - Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν Άμστερνταμ - Μουσείο Επιστήμης «NEMO» Άμστερνταμ - Ερμιτάζ Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Σπίτι - Μουσείο Ρέμπραντ