Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Άμστερνταμ - Κορυφές απο παραδοσιακά σπιτάκια

Άμστερνταμ

Ολλανδία
Μοιράσου το
Άμστερνταμ - Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν
Museum Willet-Holthuysen
Το Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν είναι ένα επιπλωμένο σπίτι του 17ου αιώνα, ανοιχτό για το κοινό, ενώ διαθέτει επίσης και μια σημαντική συλλογή από έργα τέχνης καθώς και ασημικά, πιάτα και βιβλία από την ολλανδική Χρυσή Εποχή. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να δει κανείς πως ήταν τα σπίτια των πατρικίων της εποχής καθώς και την διαμόρφωση των χώρων στο εσωτερικό των μαγικών σπιτιών στα κανάλια του Άμστερνταμ.

Το σπίτι χτίστηκε περίπου το 1685 για λογαριασμό του Jacob Hop, τότε δημάρχου του Άμστερνταμ. Η σημερινή εμφάνιση του σπιτιού διαμορφώθηκε με την ανακαίνιση του 1739 ενώ τελευταίος ιδιώτης ιδιοκτήτης ήταν η κυρία Γουίλετ-Χολτχάουσεν η οποία και κληροδότησε το σπίτι στην πόλη του Άμστερνταμ υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει μουσείο, κάτι που έγινε το 1895. Κατά την επίσκεψη σας στο μουσείο θα δείτε τους 3 ορόφους που είναι ανοιχτή για το κοινό, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η κουζίνα με τα πιάτα και τα σκεύη της εποχής, ο κήπος, τα δωμάτια και τους υπόλοιπους χώρους (διακοσμημένα με έργα τέχνης) ενώ θα μάθετε και για τους ενοίκους που έζησαν κατά την διάρκεια της μεγάλης ιστορίας του κτιρίου.

Ιστοσελίδα: http://www.willetholthuysen.nl/
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη
Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν
Ανακαλύψτε τα μυστήρια πίσω από την μεγαλοπρεπή πρόσοψη του κτιρίου και την ευημερία των κατοίκων του Άμστερνταμ κατά το 17ο αιώνα.
Θα παραλάβετε τα εισιτήρια με E-mail, θα τα εκτυπώσετε και είστε έτοιμοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Άμστερνταμ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Άμστερνταμ - Πλατεία Νταμ Άμστερνταμ - Κρουαζιέρα στα Κανάλια του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Εθνικό Μουσείο Ολλανδίας «Ρέικσμουζεουμ» Άμστερνταμ - Καφέ και τσιγάρο μαριχουάνας Άμστερνταμ - Μουσείο Βαν Γκογκ Άμστερνταμ - Αγορά του Άλμπερτ Κάουπ Άμστερνταμ - Πάρκο του Βόντελ Άμστερνταμ - Δείτε το Άμστερνταμ από ένα ποδήλατο Άμστερνταμ - Κοκαλιάρα Γέφυρα & Ποταμός Άμστελ Άμστερνταμ - Άμστερνταμ Αρένα Άμστερνταμ - Σπίτι της Άννα Φρανκ Άμστερνταμ - Βασιλικό Παλάτι του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ημέρα της Βασίλισσας Άμστερνταμ - Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μουσείο της Πόλης του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μέγαρο Μουσικής του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Φεστιβάλ Loveland Άμστερνταμ - Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken Άμστερνταμ - Μαντάμ Τισό του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο Άμστερνταμ - Εκδρομή στην Ολλανδική ύπαιθρο Άμστερνταμ - Κήποι της Ευρώπης «Κέουκενχοφ» Άμστερνταμ - Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Άμστερνταμ «Στέντελεϊκ» Άμστερνταμ - Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν Άμστερνταμ - Μουσείο Επιστήμης «NEMO» Άμστερνταμ - Ερμιτάζ Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Σπίτι - Μουσείο Ρέμπραντ