Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Άμστερνταμ - Κορυφές απο παραδοσιακά σπιτάκια

Άμστερνταμ

Ολλανδία
Μοιράσου το
Άμστερνταμ - Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο
Nederlands Scheepvaartmuseum
Η κουλτούρα και η παράδοση της Ολλανδίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την θάλασσα και το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο έχει αναλάβει να προβάλει την ένδοξη ιστορία της χώρας σε σχέση με την ναυτιλία. Το μουσείο θα σας μεταφέρει σε ένα διαδραστικό ταξίδι όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα 500 χρόνια ναυτικής ιστορίας της χώρας ενώ επίσης διαθέτει και ένα εντυπωσιακό ακριβές αντίγραφο ενός πλοίου του 18ου αιώνα, ένα από τα πλοία που χρησιμοποιούνταν τον Χρυσό Αιώνα της Ολλανδίας για εμπόριο με της Ανατολικές Ινδίες. Το μουσείο στεγάζετε από το 1973 σε μια πρώην ναυτική αποθήκη του 1656 που βρίσκετε κοντά στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άμστερνταμ (Amsterdam Centraal).
Πρόσβαση: Ο ευκολότερος και πιο ευχάριστος τρόπος να φτάσετε στο Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο είναι να περπατήσετε ανατολικά από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό επί της οδού Prins Hendrikkade. Το μουσείο βρίσκετε μετά το τούνελ IJtunnel στα αριστερά σας και η απόσταση είναι μόλις 20 λεπτά.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη
Εισιτήριο εισόδου για το Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο
Αγοράστε ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας για το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο και γνωρίστε τα 500 χρόνια της ναυτικής ιστορίας της Ολλανδία.
Θα παραλάβετε τα εισιτήρια με E-mail, θα τα εκτυπώσετε και είστε έτοιμοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Άμστερνταμ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Άμστερνταμ - Πλατεία Νταμ Άμστερνταμ - Κρουαζιέρα στα Κανάλια του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Εθνικό Μουσείο Ολλανδίας «Ρέικσμουζεουμ» Άμστερνταμ - Καφέ και τσιγάρο μαριχουάνας Άμστερνταμ - Μουσείο Βαν Γκογκ Άμστερνταμ - Αγορά του Άλμπερτ Κάουπ Άμστερνταμ - Πάρκο του Βόντελ Άμστερνταμ - Δείτε το Άμστερνταμ από ένα ποδήλατο Άμστερνταμ - Κοκαλιάρα Γέφυρα & Ποταμός Άμστελ Άμστερνταμ - Άμστερνταμ Αρένα Άμστερνταμ - Σπίτι της Άννα Φρανκ Άμστερνταμ - Βασιλικό Παλάτι του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ημέρα της Βασίλισσας Άμστερνταμ - Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μουσείο της Πόλης του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μέγαρο Μουσικής του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Φεστιβάλ Loveland Άμστερνταμ - Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken Άμστερνταμ - Μαντάμ Τισό του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο Άμστερνταμ - Εκδρομή στην Ολλανδική ύπαιθρο Άμστερνταμ - Κήποι της Ευρώπης «Κέουκενχοφ» Άμστερνταμ - Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Άμστερνταμ «Στέντελεϊκ» Άμστερνταμ - Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν Άμστερνταμ - Μουσείο Επιστήμης «NEMO» Άμστερνταμ - Ερμιτάζ Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Σπίτι - Μουσείο Ρέμπραντ