Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Άμστερνταμ - Κορυφές απο παραδοσιακά σπιτάκια

Άμστερνταμ

Ολλανδία
Μοιράσου το
Άμστερνταμ - Σπίτι - Μουσείο Ρέμπραντ Σπίτι - Μουσείο Ρέμπραντ
Museum Het Rembrandthuis
Πρόκειται για το σπίτι που έζησε και εργάστηκε ο διάσημος ζωγράφος μεταξύ του 1639 με 1656. Σε αυτό το χώρο, που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο, ο Ρέμπραντ δημιούργησε μερικά από τα αριστουργήματα του μέχρι και το 1656 όπου αναγκάστηκε να βγάλει το σπίτι και τα έργα του σε δημοπρασία καθώς είχε χρεοκοπήσει.

Το σπίτι βρίσκετε στην οδό Jodenbreestraat, κοντά στο σημείο που βρίσκετε το σημερινό δημαρχείο της πόλης και ανακατασκευάστηκε στην μοντέρνα εποχή για να επανέλθει στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν την εποχή που έζησε εκεί ο Ρέμπραντ. Έκτοτε λειτουργεί ως μουσείο όπου και μπορείτε να θαυμάσετε τους χώρους που έζησε ο διάσημος καλλιτέχνης, το εργαστήριο του, την αίθουσα με της συλλογές αντικειμένων τέχνης τα οποία χρησιμοποιούσε συχνά στους πίνακες του καθώς και προσωπικά αντικείμενα και κάποια έργα δικά του καθώς και καλλιτεχνών που έζησαν πριν την εποχή του.

Ιστοσελίδα: http://www.rembrandthuis.nl/en/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες
Εισιτήριο εισόδου «Μουσείο Ρέμπραντ»
Επισκεφτείτε το Σπίτι - Μουσείο του ζωγράφου ορόσημο της ολλανδικής Χρυσής Εποχής και ανακαλύψτε μη γνωστές πτυχές της ζωής του. Άμεση κράτηση εισιτήριου χωρίς ουρές αναμονής.
Θα παραλάβετε τα εισιτήρια με E-mail, θα τα εκτυπώσετε και είστε έτοιμοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Σπίτι - Μουσείο Ρέμπραντ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Άμστερνταμ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Άμστερνταμ - Πλατεία Νταμ Άμστερνταμ - Κρουαζιέρα στα Κανάλια του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Εθνικό Μουσείο Ολλανδίας «Ρέικσμουζεουμ» Άμστερνταμ - Καφέ και τσιγάρο μαριχουάνας Άμστερνταμ - Μουσείο Βαν Γκογκ Άμστερνταμ - Αγορά του Άλμπερτ Κάουπ Άμστερνταμ - Πάρκο του Βόντελ Άμστερνταμ - Δείτε το Άμστερνταμ από ένα ποδήλατο Άμστερνταμ - Κοκαλιάρα Γέφυρα & Ποταμός Άμστελ Άμστερνταμ - Άμστερνταμ Αρένα Άμστερνταμ - Σπίτι της Άννα Φρανκ Άμστερνταμ - Βασιλικό Παλάτι του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ημέρα της Βασίλισσας Άμστερνταμ - Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μουσείο της Πόλης του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Μέγαρο Μουσικής του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Φεστιβάλ Loveland Άμστερνταμ - Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken Άμστερνταμ - Μαντάμ Τισό του Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Ολλανδικό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο Άμστερνταμ - Εκδρομή στην Ολλανδική ύπαιθρο Άμστερνταμ - Κήποι της Ευρώπης «Κέουκενχοφ» Άμστερνταμ - Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Άμστερνταμ «Στέντελεϊκ» Άμστερνταμ - Μουσείο Γουίλετ-Χολτχάουσεν Άμστερνταμ - Μουσείο Επιστήμης «NEMO» Άμστερνταμ - Ερμιτάζ Άμστερνταμ Άμστερνταμ - Σπίτι - Μουσείο Ρέμπραντ