Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Φρανκφούρτη - Νυχτερινό πανόραμα

Φραγκφούρτη

Γερμανία
Μοιράσου το
Φραγκφούρτη - Πύργος της Φρανκφούρτης Πύργος της Φρανκφούρτης
Main Tower
Θα ήταν μεγάλη παράληψη για τον οποιοδήποτε επισκέπτη το να μην επισκεφτεί κάποιον από τους πολλούς ουρανοξύστες της Φρανκφούρτης. Ο Main Tower είναι ίσως η περισσότερο εφικτή και προτεινόμενη επιλογή καθώς είναι ανοιχτός για το κοινό. Έτσι λοιπόν με το αντίτιμο των 5 ευρώ θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε ολόκληρη την πόλη αλλά και τη γύρο περιοχή από το ύψος των 200 μέτρων. Το ιδανικότερο θα ήταν να επιλέξετε μια ημέρα με καλή ορατότητα και να φτάσετε στην κορυφή λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα ώστε να θαυμάσετε την αλλαγή της μορφής της πόλης από ημέρα σε νύχτα αλλά και να φωτογραφίσετε τις δεκάδες των αποχρώσεων που δημιουργεί ο ήλιος που δύει.
Πρόσβαση: Ο πύργος της Φρανκφούρτης τοποθετείται δίπλα στην παλιά όπερα της πόλης έτσι έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις γραμμές U6 και U7 του μετρό και κατεβείτε στην στάση Alte Oper. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τη στάση Taunusanlage με τις γραμμές S1,S2,S3,S4,S5,S6,S8,S9.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Πύργος της Φρανκφούρτης"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πύργος της Φρανκφούρτης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Φραγκφούρτη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Φραγκφούρτη - Iστορικό Κέντρο της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Καθεδρικός Ναός του Αγ.Βαρθολομαίου Φραγκφούρτη - Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Πύργος της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Στάδιο Commerzbank Φραγκφούρτη - Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ντάρμστατ Φραγκφούρτη - Ζωολογικός Kήπος της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Δίδυμοι Πύργοι της Ντόιτσε Μπανκ Φραγκφούρτη - Πύργος της Ευρώπης Φραγκφούρτη - Σπίτι του Γκαίτε