Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Φρανκφούρτη - Νυχτερινό πανόραμα

Φραγκφούρτη

Γερμανία
Μοιράσου το
Φραγκφούρτη - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φρανκφούρτης Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φρανκφούρτης
Naturmuseum Senckenberg museum
Για τους λάτρεις της φύσης και όσους διακατέχονται από ερωτήματα σχετικά με την εμφάνιση την, εξέλιξη αλλά και την εξαφάνιση των ειδών που έχουν υπάρξει στον πλανήτη, το μουσείο φυσικής ιστορίας του Senckenberg είναι η ιδανικότερη επιλογή. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μουσεία της Φρανκφούρτης. Περιλαμβάνει εκθέματα που σχετίζονται με τη χλωρίδα και την πανίδα που συναντούμε σε διαφορετικά μέρη της γης, το ίδιο μάλιστα ισχύει για τον ορυκτό πλούτο, αλλά και τα είδη που έχουν εξαφανιστεί ή απειλούνται με εξαφάνιση. Τέλος είναι κατάλληλο για παιδιά αφού δίνει τη δυνατότητα να αγγίξουν ορισμένα εκθέματα και να πληροφορηθούν με παιδαγωγικό τρόπο για τη φύση. Η πρόσβαση γίνεται εύκολη και το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες και 1,50 ευρώ για τα παιδιά.
Πρόσβαση: Το μουσείο φυσικής ιστορίας βρίσκεται δίπλα στο πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης και για να το προσεγγίσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γραμμές U4,U6,U7 του μετρό ή τη γραμμή 16 του τραμ με τελικό προορισμό και στις δύο περιπτώσεις τον σταθμό Bockenheimer Warte.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φρανκφούρτης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Φραγκφούρτη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Φραγκφούρτη - Iστορικό Κέντρο της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Καθεδρικός Ναός του Αγ.Βαρθολομαίου Φραγκφούρτη - Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Πύργος της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Στάδιο Commerzbank Φραγκφούρτη - Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ντάρμστατ Φραγκφούρτη - Ζωολογικός Kήπος της Φρανκφούρτης Φραγκφούρτη - Δίδυμοι Πύργοι της Ντόιτσε Μπανκ Φραγκφούρτη - Πύργος της Ευρώπης Φραγκφούρτη - Σπίτι του Γκαίτε