Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σεβίλλη - Πλατεία της Ισπανίας

Σεβίλλη

Ισπανία
Μοιράσου το
Σεβίλλη - Πλατεία της Ισπανίας Πλατεία της Ισπανίας
Plaza de España
Η πλατεία της Ισπανίας κατασκευάστηκε το 1929 λόγο της Ισπανο-Αμερικάνικης έκθεσης από των διασημότερο Σεβιλλιάνο αρχιτέκτονα, Anibal Gonzalez. Σήμερα χρησιμοποιείται ως κυβερνητικά γραφεία. Στο κέντρο της πλατείας υπάρχει ένα εντυπωσιακό συντριβάνι και περιμετρικά θα βρείτε αναπαραστάσεις στον τοίχο με την ιστορία κάθε επαρχίας της Ισπανίας. Το κτίριο περιμετρικά της πλατείας είναι ίσως το πιο εύκολα αναγνωρίσιμο στην Σεβίλλη και αρχιτεκτονικά θεωρείται η επιτομή της Μαυριτανικής αναγέννησης. Αν έχετε παιδιά θα ενθουσιαστούν καθώς θα αναγνωρίσουν ότι εκεί γυρίστηκαν σκηνές του πρώτου επεισοδίου της νεότερης σειράς του Πολέμου των Άστρων.
Πρόσβαση: Σταματήστε στην στάση του τραμ "Prado De San Sebastian" (Κόκκινη γραμμή, T1) και περάστε πίσω από το πάρκο Jardines del Prado de San Sebastian.
αρέσει σε 4 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πλατεία της Ισπανίας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σεβίλλη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σεβίλλη - Καθεδρικός Ναός της Σεβίλλης Σεβίλλη - Βασιλικό Παλάτι Σεβίλλη - Χρυσός Πύργος Σεβίλλη - Πλατεία της Ισπανίας Σεβίλλη - Μεγάλη Εβδομάδα στη Σεβίλλη Σεβίλλη - Βασιλική Αρένα Ταυρομαχίας Σεβίλλη - Αρχαιολογικό Μουσείο