Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σεβίλλη - Πλατεία της Ισπανίας

Σεβίλλη

Ισπανία
Μοιράσου το
Σεβίλλη - Βασιλική Αρένα Ταυρομαχίας Βασιλική Αρένα Ταυρομαχίας
Plaza de Toros de la Real Maestranza
Η Ισπανία είναι στο μυαλό μας συνυφασμένη με τις ταυρομαχίες. Η σεζόν ξεκινάει των Απρίλιο και τελειώνει των Σεπτέμβριο. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε εισιτήριο θα κάνετε την επιλογή σας μεταξύ των θέσεων sol (φθηνές), sombra (ακριβές) και sol y sombra (μεσαίες). Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το μουσείο στο οποίο θα βρείτε αγάλματα διάσημων μονομάχων, αφίσες και άλλα δώρα. Η συγκεκριμένη αρένα ταυρομαχίας είναι και ή παλιότερη αρένα στην Ισπανία, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1749 και πήρε την σημερινή μορφή του σταδιακά με διάφορα κομμάτια του να κατασκευάζονται μέχρι και το 1881. Σήμερα έχει την φήμη της πιο ανταγωνιστικής αρένας του κόσμου εξ' αιτίας της ιστορίας της και του κοινού που είναι πολλή σκληρό με τα λάθη του ταυρομάχου.
Πρόσβαση: Η αρένα ταυρομαχίας βρίσκεται επί του ποταμού Guadalquivir περίπου 400 μέτρα βορειότερα του Torre del Oro. Η κοντινότερη στάση του τραμ είναι η "Archivo de Indias" (Κόκκινη γραμμή, T1) η ίδια στάση που σας οδηγεί και στων Καθεδρικό της Σεβίλλης.
Ιστοσελίδα: http://www.realmaestranza.com/
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Βασιλική Αρένα Ταυρομαχίας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σεβίλλη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σεβίλλη - Καθεδρικός Ναός της Σεβίλλης Σεβίλλη - Βασιλικό Παλάτι Σεβίλλη - Χρυσός Πύργος Σεβίλλη - Πλατεία της Ισπανίας Σεβίλλη - Μεγάλη Εβδομάδα στη Σεβίλλη Σεβίλλη - Βασιλική Αρένα Ταυρομαχίας Σεβίλλη - Αρχαιολογικό Μουσείο