Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σκύρος - Χώρα της Σκύρου

Σκύρος

Ελλάδα
Μοιράσου το
Σκύρος - Παραλίες της Σκύρου Παραλίες της Σκύρου
Η Σκύρος αναδεικνύεται από τις υπέροχες παραλίες της, τόσο στα βόρεια, όσο και στα νότια του νησιού με τις τελευταίες να είναι προσβάσιμες κυρίως δια θαλάσσης. Ο Μώλος είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες και οργανωμένες παραλίες της Σκύρου, με τους επιβλητικούς βράχους να δημιουργούν μία πανέμορφη εικόνα. Τα Γυρίσματα είναι μία ακόμη γνωστή παραλία της Σκύρου, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νησιού και διαθέτει χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Η Καλαμίτσα είναι η μεγαλύτερη παραλία του νησιού και ενδεικνύεται για θαλάσσια σπορ, ενώ στην Καρεφλού θα βρείτε απομόνωση και ηρεμία. Η παραλία του Αγίου Φωκά παραπέμπει στο Ιόνιο, περιτρυγυρισμένη από πλούσια βλάστηση, με καταπράσινα κρυστάλλινα νερά και λίγο πιο κάτω ο Πεύκος, μία γραφική παραλία σ’ έναν μικρό κόλπο.
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Παραλίες της Σκύρου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Σκύρος » Παραλίες της Σκύρου
Ο Μώλος είναι μια από τις παραλίες που πρέπει να πάει κάποιος αν βρεθεί στη Σκύρο. Πόλλα ταβερνάκια με καλό φαγητό, beach bars και παραλία με φοβερή φυσική ομορφιά με τους βράχους να δημιουργούν ένα πανέμορφο τοπίο!
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σκύρος»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σκύρος - Σπηλιές της Σκύρου Σκύρος - Παραλίες της Σκύρου Σκύρος - Χώρα της Σκύρου Σκύρος - Μουσείο Φαλτάιτς Σκύρος - Σκυριανό Αλογάκι Σκύρος - Πουριά Σκύρος - Αποκριά στη Σκύρο