Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Στουτγκάρδη - Πανόραμα

Στουτγκάρδη

Γερμανία
Μοιράσου το
Στουτγκάρδη - Παλιό Κάστρο της Στουτγκάρδης Παλιό Κάστρο της Στουτγκάρδης
Altes Schloss
Το παλιό κάστρο της Στουτγκάρδης βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης και η οικοδόμησή του χρονολογείται στα 950 μ.Χ. όταν στο μεγαλύτερο μέρος της Στουτγκάρδης υπήρχαν φάρμες και εκτροφεία αλόγων. Κατά τον 14ο αιώνα μετατράπηκε σε κατοικία κόμηδων και τον 16ο αιώνα οι δούκες Χριστόφορος και Λουδοβίκος διέταξαν τη μετατροπή του κάστρου σε αναγεννησιακό παλάτι. Τα κτίρια του συγκροτήματος δέχτηκαν πολλές καταστροφές με αποκορύφωμα αυτές που έγιναν κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και οδήγησαν στην πλήρη ανακαίνιση του 1969. Όλοι οι χώροι του κάστρου είναι πλήρως επισκέψιμοι και καθημερινά συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες αφού είναι ένα από τα γνωστότερα αξιοθέατα της πόλης.
Πρόσβαση: Όπως και η παρακείμενη πλατεία, έτσι και το κάστρο τοποθετείται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης και θα μπορούσατε να μεταβείτε σε αυτό χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αλλά και το μετρό με τελικό προορισμό τον σταθμό Stuttgart Hbf από όπου σας απομένουν πέντε λεπτά περπάτημα για το κάστρο.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Παλιό Κάστρο της Στουτγκάρδης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Στουτγκάρδη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Στουτγκάρδη - Παλάτι της Ηρεμίας Στουτγκάρδη - Πλατεία του Κάστρου Στουτγκάρδη - Πάρκο Βιλέλμα Στουτγκάρδη - Παλιό Κάστρο της Στουτγκάρδης Στουτγκάρδη - Μουσείο της Πόρσε Στουτγκάρδη - Νέο Παλάτι της Στουτγκάρδης Στουτγκάρδη - Ακαδημαϊκή Εκκλησία Στουτγκάρδη - Πανεπιστήμιο του Χόενχαϊμ Στουτγκάρδη - Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης