Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Στουτγκάρδη - Πανόραμα

Στουτγκάρδη

Γερμανία
Μοιράσου το
Στουτγκάρδη - Πάρκο Βιλέλμα Πάρκο Βιλέλμα
Wilhelma
Στην περίπτωση που τα ενδιαφέροντά σας προσανατολίζονται σε θέματα περιβάλλοντος ή απλά ψάχνετε για κάποιο αξιοθέατο όπου τα μικρά παιδιά δεν πρόκειται να πλήξουν, τότε μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο ζωολογικό και βοτανολογικό πάρκο της Ευρώπης μάλλον είναι η ιδανικότερη επιλογή. Το Βιλέλμα (Wilhelma) αρχικά κατασκευάστηκε ως βασιλικό παλάτι σε μαυριτανικό -αναγεννησιακό στυλ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μετατράπηκε σταδιακά ώστε τώρα να φιλοξενεί στους απέραντους κήπους του περισσότερα από 8.000 ζώα χιλίων διαφορετικών ειδών και αμέτρητα εξωτικά φυτά από 5.000 διαφορετικά είδη. Ο ζωολογικός κήπος είναι διάσημος για τις τέσσερις διαφορετικές οικογένειες πιθηκοειδών που διαθέτει, το τεράστιο ενυδρείο του και τις πολικές αρκούδες. Τέλος το βοτανολογικό του πάρκο περιλαμβάνει την μεγαλύτερη καλλιέργεια μανόλιας στην Ευρώπη.
Πρόσβαση: Μέσω του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του σταθμού Bad Cannstatt ο οποίος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το πάρκο.
Ιστοσελίδα: http://www.wilhelma.de/
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Πάρκο Βιλέλμα"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πάρκο Βιλέλμα"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Στουτγκάρδη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Στουτγκάρδη - Παλάτι της Ηρεμίας Στουτγκάρδη - Πλατεία του Κάστρου Στουτγκάρδη - Πάρκο Βιλέλμα Στουτγκάρδη - Παλιό Κάστρο της Στουτγκάρδης Στουτγκάρδη - Μουσείο της Πόρσε Στουτγκάρδη - Νέο Παλάτι της Στουτγκάρδης Στουτγκάρδη - Ακαδημαϊκή Εκκλησία Στουτγκάρδη - Πανεπιστήμιο του Χόενχαϊμ Στουτγκάρδη - Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης