Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Στουτγκάρδη - Πανόραμα

Στουτγκάρδη

Γερμανία
Μοιράσου το
Στουτγκάρδη - Πλατεία του Κάστρου Πλατεία του Κάστρου
Schlossplatz
Η Σλόσπλατς είναι η μεγαλύτερη πλατεία του ιστορικού κέντρου της Στουτγκάρδης και είναι σχεδόν σίγουρο ότι μια τουριστική περιήγηση στο κέντρο της πόλης θα σας οδηγήσει σε αυτή αφού εμπλέκεται σε έναν άξονα άλλων δύο κεντρικών πλατειών, της Karlsplatz και Schillerplatz. Η πρώτη ολοκληρωτική ανακαίνιση της πλατείας τοποθετείται στα 1977 για τον εορτασμό της στάσης του Bundesgartenschau. Ενώ το 2006 υπήρξε μια ακόμα ανανέωση η οποία έγινε στα πλαίσια της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου του 2006.
Πρόσβαση: H συγκεκριμένη πλατεία βρίσκεται στο κέντρο της Στουτγκάρδης και σαφώς για τη μετάβασή σας εδώ έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να την προσεγγίσετε με τραμ ή με ηλεκτρικό σιδηρόδρομο μέσω του σταθμού Stuttgart Hbf και ενός πλήθους γραμμών που εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος.
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πλατεία του Κάστρου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Στουτγκάρδη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Στουτγκάρδη - Παλάτι της Ηρεμίας Στουτγκάρδη - Πλατεία του Κάστρου Στουτγκάρδη - Πάρκο Βιλέλμα Στουτγκάρδη - Παλιό Κάστρο της Στουτγκάρδης Στουτγκάρδη - Μουσείο της Πόρσε Στουτγκάρδη - Νέο Παλάτι της Στουτγκάρδης Στουτγκάρδη - Ακαδημαϊκή Εκκλησία Στουτγκάρδη - Πανεπιστήμιο του Χόενχαϊμ Στουτγκάρδη - Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης