Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βαλένθια - Δημαρχείο

Βαλένθια

Ισπανία
Μοιράσου το
Βαλένθια - Πύργοι του Quart και του Serrano Πύργοι του Quart και του Serrano
Torres de Quart & de los Serrano
Οι δύο αυτοί πύργοι ήταν μέρος του αμυντικού τοίχους της πόλης και κατασκευάστηκαν το 1394. Αν και χτίστηκαν ως αμυντικοί πύργοι, τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για αυτών τον σκοπό αλλά παρέμειναν απλά μια επιδεικτική εμπορική πύλη και μεταξύ 1586 και 1887 χρησιμοποιήθηκαν ως φυλακή για την αριστοκρατία (σαν την Βαστίλη του Παρισιού) και έτσι επέζησαν της εκκαθάρισης των τοίχων το 1865. Κατασκευάστηκαν από έναν από τους πιο ταλαντούχους Γοτθικούς αρχιτέκτονες της εποχής τους. Στον επιβλητικός πύργο του Serrano μπορείς να περπατήσεις μεσα απο τα πολλά επιπεδα του και να απολαύσεις το γοτθικό εσωτερικό και της αρχαίες διακοσμήσεις.
Πρόσβαση: Για τους πύργους του Quart στην στάση μετρό Àngel Guimerà (γραμμές 1, 3 και 5) και στην συνέχεια ακολουθώντας την Calle de Àngel Guimerà και στρίβοντας αμέσως αριστερά στην Calle de Guillem de Castro όπου και θα χρειαστεί να περπατήσετε για περίπου 500 μέτρα.
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πύργοι του Quart και του Serrano"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βαλένθια»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Βαλένθια - Πόλη των Τεχνών και της Επιστήμης Βαλένθια - Καθεδρικός της Βαλένθια Βαλένθια - Πλατεία δημαρχείου Βαλένθια - Αγορά του Μεταξιού Βαλένθια - Παέγια Βαλένθια - Πάρκο του Ποταμού Τούρια Βαλένθια - Πύργοι του Quart και του Serrano Βαλένθια - Φεστιβάλ της Φωτιάς Βαλένθια - Μουσικό Φεστιβάλ της Benicassim