Κεντρική Ευρώπη > Βιέννη > Κρατική Όπερα της Βιέννης

Κρατική Όπερα της Βιέννης Βιέννη

Wiener Staatsoper

Η Κρατική Όπερα της Βιέννης είναι μια από τις διασημότερες και παλιότερες όπερες στον κόσμο. Η ορχήστρα του αποτελείται από μέλη της Βιενέζικης φιλαρμονικής, που θεωρείται από τις καλύτερες του κόσμου.

Κατασκευάστηκε το 1869, από τους αρχιτέκτονες August Sicard von Sicardsburg και Eduard van der Nüll σε νεο-αναγεννησιακό στυλ και ήταν η πρώτη όπερα της Βιέννης. Ενώ στα πρώτα χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό της πόλης, σήμερα είναι μια από της πιο ενεργές όπερες, με 50-60 σχήματα που δίνουν πάνω από 200 παραστάσεις τον χρόνο. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε on-line από την ηλεκτρονική σελίδα της όπερας.

Πρόσβαση

Ακριβώς μπροστά από την Κρατική Όπερα της Βιέννης, βρίσκεται η στάση του τραμ Oper, που εξυπηρετείται από της γραμμές 1, 2, D.

crazymech

Μαντάμ Μπατερφλάι 7,10 & 13 Οκτωβρίου 2011 Η ιστορία της «Μαντάμ Μπατερφλάι» όπερας του Τζιάκομο Πουτσίνι θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο συνηθισμένες και διαχρονικές και μια αξιόλογη πρόταση για αυτούς που τους αρέσει η οπέρα και θα βρεθούν εκείνες τις μέρες στη Βιέννη.

08/12/2021

Απάντηση

Αφήστε στο σχολιό σας