Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μπρατισλάβα - Πανόραμα με γέφυρα

Μπρατισλάβα

Σλοβακία
Μοιράσου το
Μπρατισλάβα - Δασικό Πάρκο της Μπρατισλάβα Δασικό Πάρκο της Μπρατισλάβα
Bratislavský lesný park
Το Δασικό Πάρκο της Μπρατισλάβα βρίσκεται στα πόδια των μικρών Καρπαθίων και καλύπτει μια περιοχή 27.3 τετραγωνικών χιομέτρων, με το 96% της επιφάνειας να καλύπτετε από πυκνό δάσος και το υπόλοιπο από λιβάδια, νερά και κατασκευές.

Το πάρκο περιέχει άφθονη άγρια ζωή, χλωρίδα και πανίδα ενώ αρκετά προστατευόμενα είδη έχουν βρει καταφύγιο επί αυτού. Οι επισκέπτες μπορούν να ακολουθήσουν διαδρομές για πεζοπορία ή ποδήλατο, ενώ διάσημα αξιοθέατα είναι το "αντιστασιακό λιβάδι" και ο τηλεοπτικός πύργος του Kamzík.

Αν ψάχνετε ένα πιο αστικό πάρκο για να επισκεφτείτε τότε ψάξτε το Πάρκο Horský που βρίσκετε πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο.

αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Δασικό Πάρκο της Μπρατισλάβα"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μπρατισλάβα»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μπρατισλάβα - Παλιά Πόλη της Μπρατισλάβα Μπρατισλάβα - Καθεδρικός του Αγίου Μαρτίνου Μπρατισλάβα - Κάστρο της Μπρατισλάβα Μπρατισλάβα - Νέα Γέφυρα Μπρατισλάβα - Κάστρο Ντεβίν Μπρατισλάβα - Εθνικό Θέατρο Σλοβακίας Μπρατισλάβα - Εθνικό Μουσείο Σλοβακίας Μπρατισλάβα - Δασικό Πάρκο της Μπρατισλάβα Μπρατισλάβα - Μπλε Εκκλησία της Αγίας Ελισάβετ Μπρατισλάβα - Μνημείο «Σλαβίν»