Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μπριζ - Ιστορικό κέντρο

Μπριζ

Βέλγιο
Μοιράσου το
Μπριζ - Ζυθοποιείο & Μουσείο Σοκολάτας Ζυθοποιείο & Μουσείο Σοκολάτας
Brewery De Gouden Boom & Choco-Story
Το 'χρυσό δέντρο' είναι το όνομα του μουσείου-ζυθοποιείου των εξαιρετικών τοπικών ποικιλιών μπύρας όπως Brugs Tarwebier, Brugse Tripel και Abdij Steenbrugge. Το μουσείο μπύρας στεγάζεται σε ένα καλά συντηρημένο ζυθοποιείο του 1902 που όλα τα μηχανήματα είναι ακόμα στην θέση τους. Επίσης η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει πληροφορίες για τα 31 τοπικά ζυθοποιεία. Αν δεν είστε φαν της μπύρας, τότε ίσως να είστε φαν της σοκολάτας. Στο μουσείο σοκολάτας Choco-Story θα μάθετε τα πάντα για την ιστορία της σοκολάτας, από τους πρώτους εξερευνητές που ανακάλυψαν το κακάο στη Λατινική Αμερική, μέχρι την σύγχρονη εποχή και τον ελληνικής καταγωγής 'Λεωνίδας'. Υπάρχει πιθανότητα να δείτε μια πραγματική παραγωγή σοκολάτας και θα ενημερωθείτε για τις διάφορες ποικιλίες και φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποιες από αυτές.
αρέσει σε 7 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ζυθοποιείο & Μουσείο Σοκολάτας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Μπριζ » Ζυθοποιείο & Μουσείο Σοκολάτας
Επισκεφθείτε οπωσδήποτε το μουσείο - ζυθοποιείο "De Halve Maan" που φτιάχνει τις μπίρες Straffe Hendrik και Brugse Zot. Καταπλητικοί χώροι, φανταστικός ξεναγός και θέα σε όλη την Μπριζ!
9 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μπριζ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μπριζ - Ζυθοποιείο & Μουσείο Σοκολάτας Μπριζ - Πλατεία της Αγοράς & Καμπαναριό της Μπριζ Μπριζ - Παλιά Πόλη της Μπριζ Μπριζ - Βασιλική του Ιερού Αίματος Μπριζ - Νοσοκομείο Αγίου Ιωάννη Μπριζ - Λίμνη της Αγάπης Μπριζ - Μουσείο Καλών Τεχνών Μπριζ Μπριζ - Καθεδρικός του Αγ. Σαλβατόρ & Εκκλησία της Κυρίας Μας