Κεντρική Ευρώπη > Μπριζ > Μουσείο Σοκολάτας

Μουσείο Σοκολάτας Μπριζ

Choco-Story

Στο Μουσείο σοκολάτας Choco-Story θα μάθετε τα πάντα για την ιστορία της σοκολάτας, από τους πρώτους εξερευνητές που ανακάλυψαν το κακάο στη Λατινική Αμερική, έως τη σύγχρονη εποχή και την επιτυχία τις διάσημης σοκολατοποιίας "Leonidas" (Λεωνίδας) ο ιδρυτής της οποίας έλκει την καταγωγή του από την Ελλάδα.

 

Με το βασικό και φθηνότερο εισιτήριο εισόδου ο επισκέπτης μπορεί, δει τη διαδικασία της παραγωγής και να περιηγηθεί στο μουσείο μαθαίνοντας για την ιστορική εξέλιξη της χρήσης των σπόρων του κακαόδεντρου και τη στιγμή που η επεξεργασία τους οδήγησε στην παράγωγη της σοκολάτας. Αυτή ξεκινάει από το πρώτο ρόφημα κακάο που δημιούργησαν οι Μάγιας και φτάνει μέχρι τα μυστικά παραγωγής της βελγικής σοκολάτας.

 

Διαλέγοντας το εισιτήριο υψηλότερου επιπέδου, θα έχετε πρόσβαση στους εκθεσιακούς χώρους του Choco-Story, θα σας δοθεί η ευκαιρία γευσιγνωσίας της διάσημης βελγικής σοκολάτα, και επιπλέον θα σας δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας της δικής σας σοκολάτας με την καθοδήγηση ενός έμπειρου σοκολατοποιού. Η εμπειρία αυτή ενδείκνυται για όλους τους επισκέπτες άνω των 6 ετών.

 

eirini_skg

Επισκεφθείτε οπωσδήποτε το μουσείο - ζυθοποιείο "De Halve Maan" που φτιάχνει τις μπίρες Straffe Hendrik και Brugse Zot. Καταπλητικοί χώροι, φανταστικός ξεναγός και θέα σε όλη την Μπριζ!

08/12/2021

Απάντηση

Αφήστε στο σχολιό σας