Κεντρική Ευρώπη > Μπριζ > Παλιά Πόλη της Μπριζ

Παλιά Πόλη της Μπριζ Μπριζ

Historic city centre

Η παλιά πόλη της Μπριζ είναι σαν μια μηχανή του χρόνου και όχι τυχαία καθώς βρίσκεται στην λίστα των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η μεσαιωνική αυτή πόλη θα σας δώσει την αίσθηση της εξερεύνησης καθώς θα περπατήσετε μέσα στα σοκάκια και δίπλα από τα πολλά κανάλια της. Αποκαλείται συχνά και 'Βενετία του βορρα' και αυτό που κάνει την παλιά πόλη του Μπριζ μοναδική είναι τα πραγματικά καλοδιατηρημένα κτίρια της και τα ελάχιστα μοντέρνα στοιχεια. Είναι ένα πραγματικά ρομαντικό μέρος, ημέρα και νύχτα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να περπατήσετε όσο ποτέ άλλοτε.

Carmen

Mια πολύ όμορφη και ρομαντική πόλη!

08/12/2021

Απάντηση

eirini_skg

Bravo Carmen, πολύ καλά τα ελληνικά σου!
Mara, η Carmen είναι Ισπανίδα κ έχει ταξιδέψει στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης, μπορεί να σε κατατοπίσει σε πολλά μέρη!

08/12/2021

Απάντηση

pescadito

Μπράβο Carmen!!!!!!!!!!!! Τέλεια τα ελληνικά!

Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για Μπρίζ και θα ήθελα να πάω...

08/12/2021

Απάντηση
εικόνα του χρήστη vasilis

vasilis

Έχει πολύ καλές τοπικές μπίρες.Μια από τις πιο νόστιμες μπύρες είναι η Straffe Hendrik και μπορείς να την γευθείς στο παραδοσιακό ζυθοποιείο που λειτουργεί και ως μουσείο! Αξίζει επίσεις να κάνεις βαρκάδα στα κανάλια της και να ανέβεις στο Καμπαναριό του καθεδρικού ναού της πόλης.

08/12/2021

Απάντηση

eirini_skg

Mara, ακούγεται πολύ καλή ιδέα για low-budget ταξίδι στην Ευρώπη! Θα ήθελα να το κάνω κ εγώ, συμπεριλαμβάνοντας κ το Baarle-Hertog στη διαδρομή που έκανες :-)

08/12/2021

Απάντηση

Αφήστε στο σχολιό σας