Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Κολωνία - Πανοραμική με γέφυρα Deutz

Κολωνία

Γερμανία
Μοιράσου το
Κολωνία - Μουσείο Αρωμάτων του Φαρίνα Μουσείο Αρωμάτων του Φαρίνα
Duftmuseum im Farina-Haus
Όλοι όσοι αγαπάνε τα αρώματα και ιδιαίτερα ο γυναικείος πληθυσμός, θα βρουν ιδιαίτερα ελκυστική μια επίσκεψη στο μουσείο αρωμάτων της Κολωνίας. Βρίσκεται στην οδό Obenmarspforten και ιδρύθηκε το 1709 από τους John και Maria Farina ως εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων. Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής και την εξέλιξη αυτών κατά τη διάρκεια των χρόνων. Στους διάφορους ορόφους του μουσείου υπάρχουν τα εργαλεία απόσταξης που έχουν χρησιμοποιηθεί καθώς και ένα πλήθος φωτογραφιών και εγγράφων που περιγράφουν την εξέλιξη της επιχείρησης. Τέλος εάν επιλέξετε το συγκεκριμένο μουσείο για μία επίσκεψη θα σας δοθεί η δυνατότητα να μυρίσετε ένα από τα πιο φημισμένα αρώματα εκείνης της περιόδου που είναι το Farina Eau de Cologne.
Πρόσβαση: Το μουσείο αρωμάτων του Φαρίνα βρίσκεται στον αύλιο χώρο που περιβάλει τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας έτσι μπορείτε να φτάσετε εδώ μέσω του μετρό και των γραμμών 16 και 18.
Ιστοσελίδα: http://www.farina.eu/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Μουσείο Αρωμάτων του Φαρίνα"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Κολωνία»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Κολωνία - Καθεδρικός της Κολωνίας Κολωνία - Γέφυρα της Κολωνίας Κολωνία - Εκκλησία του Αγίου Μάρκου Κολωνία - Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης «Λούντβιχ» Κολωνία - Μουσείο Αρωμάτων του Φαρίνα Κολωνία - Καρναβάλι της Κολωνίας Κολωνία - Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών MAKK Κολωνία - Θόλος Μουσικής της Κολωνίας Κολωνία - Ρωμανογερμανικό Μουσείο Κολωνία - Πανεπιστήμιο της Κολωνίας Κολωνία - Πάρκο Χιροσίμα - Ναγκασάκι Κολωνία - Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας Κολωνία - Ζωολογικός Κήπος της Κολωνίας