Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Κολωνία - Πανοραμική με γέφυρα Deutz

Κολωνία

Γερμανία
Μοιράσου το
Κολωνία - Εκκλησία του Αγίου Μάρκου Εκκλησία του Αγίου Μάρκου
Groß St. Martin
Η εκκλησία του Αγίου Μάρκου θα βρεθεί σίγουρα μπροστά σας κατά τη διάρκεια μιας περιήγησης διότι αποτελεί ορόσημο της παλιάς πόλης της Κολωνίας. Ιδρύθηκε το 960μ.Χ και είναι χτισμένη στο σημείο οπού παλαιότερα βρισκόταν ένα νησάκι στο μέσο του Ρήνου. Αρχικά λειτούργησε ως ναός και αργότερα μετατράπηκε σε μοναστήρι των Βενεδικτινών. Μεταξύ 1150 και 1250 στο ήδη υπάρχον σύμπλεγμα κτιρίων του ναού προστέθηκε και ο επιβλητικός πύργος ο οποίος μαζί με το ναό υπέστη σημαντικές καταστροφές κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Πρόσβαση: Και αυτή η εκκλησία τοποθετείται στο ιστορικό κέντρο της Κολωνίας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση ως ιδανικότερη επιλογή μεταφορικού μέσου κρίνεται αυτή του μετρό (U-Bahn). Επιλέγετε λοιπόν μία από τις γραμμές 16 και 18, αποβιβάζεστε στον σταθμό Dom/Hbf και μέσω της οδού Am Domhof σε τρία λεπτά θα βρίσκεστε στην συγκεκριμένη εκκλησία.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Εκκλησία του Αγίου Μάρκου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Κολωνία»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Κολωνία - Καθεδρικός της Κολωνίας Κολωνία - Γέφυρα της Κολωνίας Κολωνία - Εκκλησία του Αγίου Μάρκου Κολωνία - Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης «Λούντβιχ» Κολωνία - Μουσείο Αρωμάτων του Φαρίνα Κολωνία - Καρναβάλι της Κολωνίας Κολωνία - Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών MAKK Κολωνία - Θόλος Μουσικής της Κολωνίας Κολωνία - Ρωμανογερμανικό Μουσείο Κολωνία - Πανεπιστήμιο της Κολωνίας Κολωνία - Πάρκο Χιροσίμα - Ναγκασάκι Κολωνία - Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας Κολωνία - Ζωολογικός Κήπος της Κολωνίας