Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Αμβούργο - Πανοραμική

Αμβούργο

Γερμανία
Μοιράσου το
Αμβούργο - Θέατρο του Αμβούργου Θέατρο του Αμβούργου
Deutsches Schauspielhaus
Το θέατρο του Αμβούργου βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου (St. Georg) και αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της βόρειας Ευρώπης. Ως αναφορά το μέγεθός του, είναι το μεγαλύτερο της Γερμανίας με χωρητικότητα 1192 θεατές. Ιδρύθηκε το 1901 από την διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Franziska Ellmenreich. Εάν είστε λάτρης του θεάτρου, μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο θέατρο θα αποτελούσε μια μοναδική εμπειρία. Πάντως είναι δεδομένο ότι μερικά από τα αξιολογότερα καλλιτεχνικά σχήματα της Ευρώπης παρουσιάζουν τα έργα τους εδώ.
Πρόσβαση: Και σε αυτή την περίπτωση το ιδανικότερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το μετρό (U-Bahn) ώστε να αποφύγετε την συμφόρηση στους δρόμους της πόλης. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε την κόκκινη γραμμή U2 και να μεταφερθείτε μόλις δύο τετράγωνα μακρυά από το συγκεκριμένο θέατρο.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Θέατρο του Αμβούργου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Αμβούργο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Αμβούργο - Προβλήτα του Αγίου Παύλου Αμβούργο - Περιοχή των Αποθηκών Αμβούργο - Εξωτερική Τεχνητή Λίμνη «Ούλστερ» Αμβούργο - Πινακοθήκη «Μπουτσέριους Κούνστ Φόρουμ» Αμβούργο - Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αμβούργου Αμβούργο - Θέατρο του Αμβούργου Αμβούργο - Πόλη του Λιμανιού Αμβούργο - Στάδιο του Αμβούργου Αμβούργο - Πανεπιστήμιο του Αμβούργου Αμβούργο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Αμβούργου